Heeej! För någon vecka sen så skaffade jag "ask.fm" har bara en följare, min kompis, haha, men jag skulle bli jätte glad om ni ville gå in och kolla, kanske ställa frågor och KANSKE följa mig. Hoppas eran onsdags morgon varit bra!
Ask.fm : Abby_003

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är sååååå ledsen, jag har inte bloggat på två dagar men det är för att jag inte gjort någonting,. Jag har BARA kollat på glee, Netflix är det bästa och sämsta som har hänt mig, haha. Men jag kanske kommer baka idag, då kommer det säkert ut ett inlägg om det. Men Jag har mycket på "lager", hoppas eran tisdag har varit roligare än min:)

Likes

Comments

Asså jag måste skärpa mig, haha. Jag har inte gjort någonting förutom att kolla på glee. Jag är besatt, kollar typ sju avsnitt om dagen. Jag ska försöka bli klar med inlägget jag började på igår, om jag blir klar så laddar jag upp det ikväll annars gör jag det imorn, hoppas eran söndag har varit bra hittills!

Likes

Comments

Gjorde lite milkshake, eftersom det vart ändrade planer, lite tråkigt men men. En annan gång så kan jag lägga ut "receptet" på min vanilj milkshake.

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, på morgonen så redigerade jag en grej i nästan tre timmar sen har jag städat och duschat och nu ska jag iväg på en grillning. Det kommer komma ut ett inlägg senare idag. Hoppas eran lördag har varit bra hittills, och blir bättre:)

Likes

Comments

I ett tidigare blogginlägg berättade jag att jag skulle träffa mina kompisar eller åka och fixa mina naglar i stan med min mamma. Jag valde att träffa mina kompisar, i början varvet kul hälften åt på subway och de andra åt pizza, vi satte oss i en park och pratade lite, men, det finns alltid någon man gillar lite mindre och den person var där, så det blev tråkigare och tråkigare. Personen och en annan kompis avlägsnade sig från gruppen, men vi hade ändå kul. Köpte lite godis och glass, (gott&blandatsupersur) avslutar kvällen med lite Netflix and chill, kommentera gärna bra serier/filmer som finns på Netflix. Aja godnatt sov så gott!

Likes

Comments

Kom på att mina bilder har väldigt dålig kvalité, och de kommer lösas inom en kort period, då jag ska få en ny telefon snart. Hade en kamera förut men den "försvann" under flytten, så jag är på jakt efter den. Så vi håller tummarna att jag hittar den!

Likes

Comments

Jag hade planerat att träffa några kompisar, vi skulle gå till en pizzeria och köpa några pizzor och dela på de.
Men under en lång period har jag velat fixa mina naglar, och igår fick jag en tid.
Men jag ska träffa mina kompisar 13:00 och nagel tiden börjar vid 12:00. Det blir sååå jobbigt.....

Likes

Comments

Det här är bara en sommar Header, men till hösten kommer det en, höst Header. Blev väldigt nöjd! Vad tycks?

Likes

Comments

Idag blev det vanilj Yougurt och en nutella macka och lite tropisk juice, mums.

Likes

Comments