1. Jag har extremt stora krav på mig själv. 

2. Häftigt temperament. Blir jag arg vill du inte vara i närheten av mig, det kan jag lova.

3. Jag dömer människor väldigt fort. Dock är jag inte sämre än att jag kan erkänna att jag haft fel om någon och omvärdera dem. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Jag är flitig och nöjer mig inte med något annat än det bästa. 

2. Lojal, pålitlig och hjälpsam som vän. 

3. Jag är väldigt social av mig. (Det är väl ganska bra?)

 

 

Likes

Comments

Min första kärlek var en kille på lekis. Alexander hette han. Jag tyckte han var söt och rolig och blev glad över att han beskyddade mig från allt jag tyckte var läskigt och farligt. Stort plus för det fina trähjärtat jag fick en gång, rödmålat och täckt med paljetter och massa gulligull. Tror fortfarande att jag har kvar det någonstans på vinden om det inte försvann i flytten från huset. "Förhållandet" varade i princip till 3:e klass, sen tyckte vi tydligen inte det var så roligt längre. De tillfällen vi träffades kunde vi vara ute i hans morfars snickeriverkstad, spela tv-spel eller spela brännboll eller liknande. Dansade på skolavslutningar osv gjorde vi med. En sån där första mini-kärlek i all sin prakt, haha. 

Likes

Comments

Kärlek för mig är att vara med en person du älskar och inte vill leva utan. Det handlar om ömsesidig respekt, att vara omtänksam och ha som mål att må så bra som möjligt tillsammans.

Självklart kan man inte tycka och tänka lika om allting, och bråk är ibland oundvikligt. Men huvudsaken efter ett bråk tycker jag är att man blir sams, kanske inte nödvändigtvis bestämmer vem som har rätt eller fel, utan att man istället värdesätter förhållandet mer än sitt ego. 

Kort och gott, kärlek är att vara med någon du trivs med, den personen i världen du mår bäst tillsammans med och som gör dig lycklig. Allting annat spelar ingen roll. Sålänge du och personen du älskar är glada för vad ni har och uppskattar varandra är det allt som betyder något. Man ska aldrig någonsin ta något för givet, för det kan försvinna fortare än du anar om du missköter ditt förhållande. Samtidigt måste man lita på varandra och bygga upp en förtroendebas så att man känner sig trygg i sig själv och den man är med. Bra regler tycker jag är att aldrig ljuga för varandra och definitivt aldrig vara otrogen eller flörta med andra. Sånt är inte okej någonstans. 

Kärlek för mig är alltså att uppskatta det man har, värdesätta livet tillsammans med någon och inte vilja ha det på något annat sätt än just så som det är med den andra personen. Kärlek är att älska någon villkorslöst och att må bäst ihop med någon, samtidigt som man vill få dem att må som bäst med dig. 

Likes

Comments

Mobilen är en Samsung Galaxy S2 & jag är supernöjd med den! Behöver dock byta ut skalet, det är ganska slitet numera. Den "fina" lilla bilden är från i sensomras under nollningen när jag & resten av nollningsgrupp 5 var utklädda till Askungens möss! "Barnprogram" var temat, jappjapp! Fint som snus (Y)

Likes

Comments

Största förändringen i mitt liv. Boy oh boy... Borde väl vara när föräldrarna skillde sig, men nja.. det var inte så stor omställning egentligen. Den största förändringen var antagligen den dagen min pappa höjde handen för att slå mig och jag insåg vilket svin han var. Mhm, simple as that. Det var nog det mest omskälvande jag varit med om (hittills?  pepparpeppartaiträ!) så det får väl räknas? 

Annars finns det ju alltid den sommaren innan och tiden i 9an när alla gamla "vänner" vände en ryggen och svek. Det var ju en fin upplevelse (läs; ironi). Fick verkligen mig att inse att man inte ska bli för bekväm och definitivt aldrig lita för mycket på någon, folk bara hugger en i ryggen. 

Likes

Comments

Januari 2012

Jag hade legat i halsfluss under hela nyårshelgen och var allmänt nere. Hade inte kunnat fira med mina vänner som planerat och var superbesviken. Kunde heller inte träffa killen som senare blev min pojkvän (still going strong). Allting sög med andra ord och 2012 påbörjades i ganska låg sinnesstämning. Men måndagen den 2a januari ringer världens bästa vän och kollar läget hur det är med mig. Jag var då något på bättringsvägen men skulle ta penicilin ytterligare någon dag. Hon frågade vad jag skulle göra den helgen och det var väl ingenting planerat tyckte jag, varför undrade hon det? Och då släpps bomben: Vill du följa med till Stockholm & kolla på Benkes Svansjön med mig? 

WOOOOAAAAH! Öh.. skojar du?! KLART SOM FAN! (Vem vid sina sinnes fulla bruk tackar nej till Bounce?!?!?!)

Wooooopie-doooo x 56489751587946513654797343521 (och lite till)! 

Med allting betalat & klart (jag betalade enbart mat/shopping!) pga att en annan tjej hade hoppat av för hon inte mådde bra, så där gled jag in på en räkmacka och bara njöt av att befinna mig i huvudstaden med massa shopping, god mat & såklart världens bästa föreställning! Det finns inte ord för att beskriva hur fantastiskt det var! 

På lördagen den 7e januari fick jag dessutom ett sms; "Bara så du vet så har jag presenterat dig som min flickvän för alla nu :p <3" av världens finaste. Så poff, där drog man hem mannen också! ;) Haha. 

 

Så den värsta starten på ett år någonsin blev plötsligt den bästa starten någonsin! Så oerhört tacksam för att jag fick följa med, fan vad lyckligt lottad jag var/är! 

 

Officiell bild från föreställningen


Bästis & jag 


Innan föreställningen

God fika uppe i Stockholm - yumyum

 

 

Likes

Comments

Fem ord att beskriva något i är ju så lite!! Hm.. detta får bli fem ord om mitt liv just nu

1. Kärleksfullt

2. Intensivt

3. Komplicerat

4. Stressigt

5. Fullsmockat 

Likes

Comments