Header

Tillbaka igen efter mycket i skolan och träning osv! Men nu kör vi igång!

Idag ska vi träna vår magiska kür på willands eftersom vi ska tävla den på måndag här på Willands! Ska bli spännande❤️🙈!

allt går super med hästarna och Bennie börjar verkligen ta sig💪🏽😘!!!! Såå kul!!! Stora kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tyvärr har det inte varit en höjdare för mig just nu att blogga.. har haft massor av prov i skolan, träningar hit och dit, kürfix och massor av träning som helt enkelt gjort att jag inte hunnit blogga om min vardag särskilt mycket🙉! Ja ber så hemskt mycket om ursäkt och ska förbättra mig!!!

Hoppas ni alla mår super!

Jag och Jarno tränar på som vanligt och ska ner till hästhagen nu över påsk och tävla💕! Linnea har sovit över hos oss sön-torsdag och varit och tränat hos Cilla! Vi har verkligen sjukt kul ihop och alltid lika kul att va med någon man gillar som har samma intresse😍!!

Kramis allihop❣

Likes

Comments

Idag blir det träning för cilla💪🏽! Är alltid lika kul att åka till Cilla och träna. Man blir så peppad och motiverad. Ibland när man har tappat självförtroendet och det bara går skit.. så peppar alltid Cilla upp mig med sin positiva röst och inställning!!! Det betyder mycket och det bästa är att vi är ett team.

Jag är så glad att Linnea oxå tränar hos Cilla, vi har verkligen kommit närmare varandra och har sjukt kul tsm. Det är alltid skönt att ha en riktigt bra vän att komma till om det känns dåligt eller ha någon att skriva med. Känns enormt tryggt💕💕💕

Ha en super dag Kramis

Likes

Comments

I helgen startade jag ett mästerskaps program i Ängelholm mest för att komma ut och känna på banan nu efter Belgien och innan hästhagen!

Jarno var lugn och vi hade inga missar men hela programmet blev ganska matt och lite dåligt tryck. Man vill ju få känslan " oh, här kommer jag!" Men det blev lite "kan jag komma, eller ska jag vänta?". Så det måste jag plugga nu!!!

Vi blev 2:a på 71,5% och fick även poäng till sihs❣!

Älskar Jarno och han visar alltid så hög lägsta nivå! Nu laddar vi inför hästhagen och ikväll ska vi fixa en suuuper rolig grej!!!! Den kommer förmodligen synas på hästhagen 🙊🙈❤!!!!! Jippiiiiiii

Ha en super vecka och ha super kul! Puss kram💕💕

Likes

Comments

Säljer nu detta sprillans nya Otto Schumacher pannbandet! Det är inte användt mer än en gång och då på Jarno men tyvärr passade det ej hnm för han har så oss litet huvod!

Nytt kostar : 1 500 kr
Kostar nu: 1000 kr

Vid intresse kontakta
Mejl: Amanda.barnestam@hotmail.com
Insta DM: ABDRESSAGE
Eller här på bloggen

Kramis

Likes

Comments

Förlåt för sjuuukt dålig uppdatering!!!
Har haft enormt mycket jobb i skolan osv
🙄💞!

Men nu är ja tbx
💫

Likes

Comments

Älskar henne så mycket att det inte går att beskriva! Trodde aldrig jag skulle hitta hen höst ja skulle bli så fast vid som med Bennie!!!

Hennes arbetsvilja och att vilja göra rätt gör att allt blir så possitivt och roligt
😍!

Dessutom magiskt väder idag! 7° och nytt underlag ute och en fin häst är bäst!

Kolla Insta för film på hjärtat
😘❣!

Kraaaaam

Likes

Comments

Ja du, denna helgen har varit sjukt rolig kan vi börja med!
Vi hade världens bästa sällskap vilket då var Linnea och hennes mamma Malin
😍! Vi hade riktigt kul tsm med ett lite konstigt hotell, speciell personal och hemska rum😂! I den situationen var de ej lätt men såklart blev de super kul tillslut😂!

Första dagen var Jarno jätte spänd och satte sig på rumpan i vissa hörn och på medellinjen. De drog ner rejält och var även enormt svårt att rida på...
😭❤ !

Dag 2 var lika dan och till och med lite värre. Det fanns ett stort skynke där många tittade och såklart kollade Jarno lite extra mycket
😘! Han var ganska tramsig och drog iväg ett par ggr...

Efter de ritterna va ja helt omotiverad men taggade till ordentligt och gick in med vår lite tråkigare kür och red ett ganska bra program utan några speciella missar men lite halv dåliga öppnor som ja själv inte red ordentligt i. Jag var väldigt nöjd och de kändes bra att avsluta bra! Vi hamnade på 9:e plats på 68,9:))

Denna resan har varit enormt lärorik och rolig
💪🏼🇸🇪! Vi är enormt taggade för säsongen nu🇸🇪💪🏼💞 !!

Kramis

Såklart mycket mys till världens bästa ponny bus❣❣

Likes

Comments

Vetcheck klart och start kl.15.07 imorgon😘❣❤💞

Varför inte galoppera?😂😂😂

Likes

Comments

Framme i Belgien efter en låååång resa!

Vi stannade och övernattade hos Jarnos första hem och även Justins
❣😍 så gulligt att vi fick bo där😘!

Idag kom vi fram och installerade oss! Super cool arena och super fint
😍❤!

Vi är laddade för träning på banan imorgon och vetcheck och sedan start på torsdag
😍💞❤

Likes

Comments