Ärligt talat så är jag inte helt säker.... Men vet att jag hade tråkigt en dag, och tänkte skriva en berättelse (som jag brukar) men så skulle jag googla efter en bild (för inspiration) så såg jag en reklam på den här sidan blev nyfiken och tänkte ''varför inte testa?'' så jag skapade ett konto och började.

Även fast att jag inte är 100% aktiv så är jag iaf 50% aktiv. Tänkte därför börja blogga varje dag, men vet inte riktigt om vad... Och det är där ni kommer in! Om ni vill kan ni kommentera vad ni vill att jag ska blogga om till nästa gång. Vill inte vara som alla andra och göra det jag är bra på (för att jag inte är bra på ngt) så ville istället blanda lite! Så varsågod och kommentera!

Likes

Comments

Vad står Aaraphlil för?

Vissa av er kanske har sett på Aphmau på yt. Hon gjorde en serie som hette: ''Minecraft diaries'' där hon mot slutet blev ihop med en kille som hette Aaron och sen hittade en flicka som hon tog som sin egen dotter - Lilith. Så jag satte ihop dem: Aar = Aaron Aph= Aphmau Lil= Lilith - Aaraphlil.

(Ps. Jag var besatt med det här för 1 snart 2 år sen)

Hoppas jag förklarade så att ni förstod åtminstone 50% av det, Eftersom att det här är den mest ställda frågan i mitt fall.

Likes

Comments