Header

söndag och hundvakt, har varit uppe sen 8 ungefär. är ganska pigg idag vilket är skönt.

vet inte vad som händer idag, tror vi ska städa.. joel tycker ialla fall att vi ska de.. haha ja är inte riiiiktigt med på den ideen.. men jaja haha.Likes

Comments

hej kompisar, sitter hemma i min soffa och kollar lite på youtube.
har haft nationella både igår och idag så är typ helt slut.. är hundvakt också så får ialla fall gå ut på promenader så det är posetivt!

imorgon är det äntligen fredag, de känns så skönt. är trött på denna veckan nu, vill ba bli av med alla nationella. 

Likes

Comments

hejsan på er, ligger just nu i sängen med joel som kolkar på film! 
tänkte att jag skulle skriva om dagens ridpass på isak. det gick super bra, han lyssnade bra och log alla hjälper, vissa lite för tydligt. vi red mycket innanför spåret och volter. men han skötte sig exemplariskt idag, han va såå mjuk i slutet av ridpasset, nöjd med prinsen idag ❤

Likes

Comments

sitter i skolan och har naturbruk. har snart rast så det är skönt. Vet inte vad som händer efter skolan än, ska kanske till stan med ellen, ska kanske iväg med joel om han svarar ;)

har casey på söndag, så ska vara hemma då.

på tisdag får jag förhoppningsvis träffa min lilla isak på tisdag!!! är såå taggad!

ne nu ska vi hjälpa ellen att få godkänt i häst ;)


Likes

Comments

hejsan påer, jag har inte bloggat på hur länge som helst. men glömmer liksom bort de.. måste bli bättre på dehär..

idag är de söndag, no shit.. mamma sover, joel är på båt resa, jag ba sitter här o glor som vanligt. hade tänkt att försöka hitta någon att träffa o dra ner t stan o köpa en ny concealer men orkade inte. köpte en på kicks för några dagar sen, från deras egna märke men den sög. hon som hjälpte mig sa att den skulle gå mer åt de rosa hållet, för jag sa att den jag hade va lite mer åt de orange hållet och jag är mer rosa i ansiktet. o så kommer jag hem så är den gul. den är gul och den lägger sig som streck. det ser ut som att jag har sminkat dit streck under mina ögon.. man ba jaha.. o den jag använder i vanliga fall är snart slut så måste köpa en till ny.. man ba snälla hjäälp mig! vet ni någon bra, ljus concealer som inte är as dyr? just nu har jag mac pro longwear men dom kostar ju liiite mycket tycker jag.


ne nu ska jag sluta skriva en roman om smink..

har ialla fall ingen söndags ångest idag, måste dock plugga o skriva om skador på hästar.. inte ens börjat o de ska vara klart imorgon.. duktig Anny..

imorgon har vi äntligen dressyr lektion, är så taggad. vi har bara hoppat dom senaste gångerna så är as tagg på dressyr.Likes

Comments

hej kompisar, har inte bloggat alls typ. men som sagt, gör ju inget.. asså har tappat all energi till att göra saker så sitter mest bara hemma. har ju typ förlorat alla mina nära vänner, förut var jag aldrig hemma, typ sov hemma men inget mer, känns lite tråkigt men a ska jag göra när folk bara blir sura på mig.

har ialla fall fått bättre kontakt med dom i min klass, börjat umgås och prata mer med alla typ, vilket är as kul!

har haft en hundfri helg, är väl helt ok, ändå om jag önskar att han va här så jag var tvungen att gå ut och gå för jag vet att det hjälper mot träningsvärken.

har hoppträning imorgon i skolan, är as taggad, brukar va typ livrädd men inte denna gång.

har ju hoppat flush varje gång så kanske dags att byta häst nu..


idag ska vi ialla fall städa hela lägenheten, får se hur bra det går men ska ialla fall försöka, skulle vilja gå ut och gå också så får se hur det blir. vill bara träna just nu typ, va har hänt med mig ? haha, jag som hatar att träna vill träna.. vill liksom få upp konditionen och bli starkare i hela kroppen då jag vet att det behövs i ridningen så får se.

både joel och mamma sover just nu så sitter i köket och kollar youtube ensam... sad.Likes

Comments

hejsan på er, sitter i skolan och har Engelska, är as arg och irriterad idag. folk kan tydligen inte bete sig alls och är bara på dåligt humör just nu..


ska ialla fall hem sen och chilla, gå ut med casey och bara ta det lugnt.

orkar inte denna dag, har världens träningsvärk och orkar inget typ..


Likes

Comments

I måndags hade i hopplektion med skolan, jag hade en häst som heter flush, andra gången jag hoppar henne.

i hoppade en bana, jag tyckte det gick super bra, behöver bara våga gasa på lite mer.

fick hoppa lite högre också, inte as högt men kändes bra då jag är lite hopprädd.. hade panik första gången jag hoppade Flush, då jag inte hade hoppat på flera månader..

men ni ska få 2 bilder här :


Likes

Comments