/ANNIE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

/ANNIE

Likes

Comments

En vinkväll vid plaskis som fortsatte på min innergård och sen en utgång med faaaantastiska människor<3

/EMMA

Likes

Comments

I fredags sjöng och spelade Alice och Robert på Skrädderiet.

I lördags åkte jag och Andreas ner till stugan. Vi åt lunch bara vi två. Sen mötte vi upp resten i mataffären där vi köpte allt gott man kan tänka behövas för en god grillkväll.

På söndagen var vi bra mosiga och hade tacosmys hos Ingvarsson. Efter maten slängde sig alla på soffan med frödinge kladdkaka och kaffe för att se Sunes sommar.

/ANNIE

Likes

Comments

Varit ledig två dagar nu. Har inte kunnat njuta det minsta. Känns mer som om jag suttit i finkan. Regnet har öst ner konstant hela dagarna och min bil är paj, så har inte kunnat ta mig någonstans. Har käkat, planterat om blommor, plockat blommor och ritat av blommor...

/ANNIE

Likes

Comments

2014 var året då jag och Nicole gick på studentbal. Vilket inte alls känns så långt borta som HELA 3 ÅR?! SJUKT! Kommer aldrig vänja mig vid att tiden går så äckligt fort. Snälla, sakta ner...

Då fick jag i alla fall äran att fotografera Nicole som ni ser här över. Idag, måndagen den 5 juni, 3 år senare var det lillasyster Natalies tur. Kolla vad fin och vad lika dem är!

/ANNIE

Likes

Comments

Drack vin på min innergård med Emma i fredags efter jobbet och blev sedan utgång på det. Lördagen var ganska lugn förutom ett kort jobbpass. Hade en kompis över på söndagen och vi kollade disneyfilmer och åt thaimat. Älskar faktiskt söndagar!

/Emma

Likes

Comments

I söndags ringde mamma mig och väckte mig vid klockan 12! Tror inte jag sovit så länge sedan jag gick i skolan... Blev upphämtad av dem en liten stund senare för lunch. Var helt slut. Låg på deras soffa resten av dagen. Utgång och helgjobb samma helg går inte ihop. Inte första gången jag konstaterar det men verkar som om man glömmer bort det lätt.

/ANNIE

Likes

Comments