Kvällens mage osv

Det var inte igår jag var här inne och uppdaterade något, tiden har sin gång och den bara springer iväg! Jag som tänkte göra precis som sist, uppdatera så mycket som möjligt för att kunna gå tillbaka och läsa om mina gravid dagar men icke blev det så.. haha asså tiden räcker inte till med en fartfylld 3 åring, heltidsjobb och ett hem att ta hand om samtidigt 😅 jag skyller på de iallafall!

I vilket fall som helst så har det ju hänt endel sedan sist, som ni ser växer magen för glatta livet och vi är redan inne i tredje och sista trimestern HUR SJUKT?! jag har precis som tidigare graviditet sjuka sammandragningar just nu, foglossning och extremt svårt att stå upp längre stunder.. det tär på mig! Jag vill inget annat än att få känna att jag njuter av graviditeten men alltså.. nej! Jag njuter inte alls! Tycker bara allt är jobbigt just nu om man får klaga så mycket 😩 MEN jag får trösta mig med att vissa dagar är bättre än andra plus att det som sagt är kvällar som är värst eftersom det är då jag också svullnar upp!

Och något som lindrar extremt mycket är ju det underbara varma badet 👆🏼 så himla skönt! För det andra som har hänt är ju att vi faktiskt har hunnit flytta 😍 nu bor vi i vår fantastiska fyra som också har ett badkar, perfekt för en gravid och en tre åring ska jag säga! Vi har inte alls kommit iordning, eller ja ta mig inte på orden! Vi är iordning på det viset att det som ska va i lägenheten är i lägenheten och resten inte men vi ska ju köpa så mycket nya möbler vilket gör att vi inte riktigt vet hur vi ska ha det här inne än 🙈 så än så länge är det väldigt tomt och temporärt här hemma 😂

Både jag och chloe har hunnit fylla år! I helgen blir ett försenat kalas eftersom vi innan stått mitt i flytten! Så det blir tårta och andra smaskigheter! Jag jobbar på, heltid! Kommer göra det ändå till 13 december då jag gör min sista dag! Kommer kännas konstigt.. att inte gå till jobbet och varje dag träffa alla fina vänner där? Haha ja bra skumt alltså men som sagt, det kommer bli skönt också!

Nu ska jag laga mat, torsk potatis och äggsås står på schemat! Sen blir det soffhäng med tända ljus och familjemys ❤️

Gillar

Kommentarer

Magget
Magget,
Så fin maggis😍😍nouw.com/magget
aannefrid
aannefrid,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Snapchat
  • Nouw