Header

jag har hittat min kärlek. lyssna på ed sheerans ny album X så kommer ni förstå vad jag menar. jag verkligen lever mig in i låtarna. det är typ som ett litet pussel till livet. man jag ju tolka låtarna olika vilket jag gör beroende på humör

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag fyller min egna brorson 2 hela år! tänk att tiden har gått så snabbt. kändes som att det vore igår han låg i min famn och kanppt kunde öppna ögonen.

Likes

Comments

att kolla ask på morgonen när man precis har vaknat kan leda till massor av olika känslor. imorse vaknade jag till sakaer som gjorde mig osäker en person, på mig själv osv. när folk förstår vilken person det är man gillar så ska de alltid förstöra. och de värsta är ju att de faktiskt lyckas jävligt bra. de lyckades få mg arg på den personen de skrevs om, och de lyckades få mig att bli ledsen. jag förstår inte varför folk lägger ner så mycket tid på att skriva hat, sprida rykten osv. och det konsstigaste är att de inte ens tjänar på de! helt sjukt hur arg och ledsen jag är fast att jag har pratat med honom om de, och att jag borde vara glad och släppa det som skrevs! men igentilgen, hur ska man reagera?

Likes

Comments

här sitter jag alledes själv i min säng, lyssnar på musik och sjunger för mig själv. ibland kan jag tycka att det är skönt att bara sitta av den sista tiden av dygnet och bara tänka på allt som dyker upp i ens huvud. eller inte tänka alls. att bara få koppla av helt själv, utan att vara med någon kompis. även fast att det är otroligt kul att vara med sina vänner att hitta på någonting. när jag är med mina vänner så tänker jag inte så mycket på de problem som dyker upp, eller på killen som jag oftast tänker på. men det gör jag när jag är själv.
när jag är själv brukar jag tänka på den hemska vintern som har varit för mig. tänk hur länge jag stannade inne bara för att slippa undan de männiksor som har hotat mig. under ungefär 4 mådnaders tid vågade jag inte gå ut. jag var rädd för att bli slagen, eller bli efterföljd av en person som går efter mig och säger att hon ska slå mig så att jag tuppar av. för ungefär en månad sedan började jag gå ut som normalt igen. jag tänkte att hon kanske inte skulle göra någonting för att både hon och hennes kompisar var för fega. men alla har vi fel. inte har hon gjort något mer än att hotat mig. för en vecka sedan var denna tjej ute med sina vänner. de var 6 st tonåringar mellan åldern 15 till 17 som misshandlade 4 st nya studenter. utan att de ens har gjort något. de råkade gå där på vägen. ena tjejen blev misshandlad tills hon blev medvetslös. hennes pojkvän lägger upp hennes huvud i hans knä och försöker att ta hand om henne, samtidigt kommer ena killen som var där och misshandlade och sparkar pojkvännen som endast vill ta hand om sin tjej. detta gör mig åter igen rädd. jag blir orolig när jag går förbi stan, samma sak när jag ska förbi tågstationen. jag är rädd för att jag har blivit hotad. och vet ni varför hon hotade mig? för att jag sa ett grammatiskt fel. och jag vill inte ens leva mig in i hur rädda dessa studenter kan vara. när jag var yngre kände jag mig så trygg här i strägnäs. och detta före fanns inte ens det här i mina drömmar. senast då jag förstod att folk faktiskt har mage till att göra något sådant hemskt var då jag blev hotad själv.

Likes

Comments

hej! idag är det söndag och jag har ingen ångest inför måndag. tidigare idag så städade jag mitt rum för att det såg ut som jerusalems förstörelse, sedan hjälpte jag pappa och mamma med disken för att de skulle laga mat till mig. haha de där är så himla onödig information som ingen bryr sig om. på kvällen kom lisa till mig och vi kollade på H2o, svar ja vi kollar på en sjöungfru serie men vi har verkligen fastnat för den. vi skulle gå ut för att träffa adam och valter men så ringde vi dit amanda, daniel och gustaf. vi hade verkligen jätte roligt. jag och amanda badade och sedan höll vi alla på och gjorde random grejer i sanden. och så hade valter med sig en kamera som man har på huvudet vilket gjorde det lite roligare för att det kommer bli kul att se tillbaka på detta senare.

Likes

Comments

hej allesammans! idag så körde jag och matilda en liten spontaning och åkte på en roadtrip. vi tog oss till en ö mellan enköping och strägnäs. and the namn of the ö är arnö. det var faktiskt jätte mysigt, vi hade med oss lite pannkakor med nutella sedan lite melon och läsk. matilda ville ut och kolla på runstenar. och det har aldrig varit någonting som har intresserat mig. men jag tyckte det var kul faktiskt. så vi hittade en runsten och den var jäkligt cool faktiskt. vi åkte mest runt och kikade lite. senare på kvällen så träffade jag jossan och vi köpte glass och hade det super mysigt! imorgon ska jag träffa lisa, och då får vi se vart dagen tar oss!:)


Likes

Comments