Igår fyllde min mamma 46 år. Vi firade och åt på Mezo, en grekisk restaurang i Helsingborg. Super gott! Efter god mat och dricka begav vi oss mot arenan. Vi hade köpt biljetter till Johan Glans. Så bra det var! Han är helt fantastiskt rolig. Hade kramp i skrattmusklerna, hahaha!

Imorse åt jag och min sambo en stadig frukost med bullar och smoothie. Hade en ganska lugn morgon med soffhäng. Vi begav oss senare till Helsingborg och hämtade ut ett paket på Elgiganten och köpte nya fina utomhuskrukor som jag ska plantera i. Ikväll blir det firande för mamma med släkten, äta god mat och snacka en massa.

Likes

Comments

Ett ganska gammalt men uppskattat recept på scones. Jag brukar göra några bullar och frysa in som vi sedan kan ha till frukost på helgerna. Super gott och passar bra till en fruktig smoothie. 😃

Ingredienser till 8 st

• 4 dl vetemjöl 

• 2 tsk Bakpulver

• 2 krm salt

• 50 g margarin

• 2 dl mjölk

Sätt ugnen på 250 grader. Rör ihopa alla ingredienser i en skål. Finfördela margarinet i blandningen. Klicka ut 8 bullar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter. Färdigt!

Likes

Comments

Efter ett uppehåll så känner jag att det är dags att börja blogga igen. Är mycket flitigare med kameran och jag kommer till att blanda allt från vardagsuppdatering till bilder på vår resa med vårt hus och nya inköp.

Likes

Comments