Hej! Det var ett tag sedan jag satt här och skrev, om jag ska vara ärlig vet jag inte ens vart jag ska börja... det har hänt så mycket fast så lite. Jag börjar från början. För ca 6 månader sedan, efter mitt förhållande tog slut mår jag så mycket bättre än vad jag gjorde innan och fokuset på skolan och på mig själv har blivit så mycket bättre.

Just nu så ska jag skriva mitt gymnasiearbete så det blir klart någon gång. Jag ska bli bättre på att blogga igen. Ta hand om varandra 😄❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Några serier & filmtips

Serier och filmer som jag personligen fastnar är helt olika ifrån varandra. Jag kan fastna för en skräckserie ena dagen och den andra för en komediserie t.ex Men här kommer några förslag som jag gillar att kolla på.

Dexter handlar om en man som då heter Dexter och som är en serie mördare som jobbar åt miami metro homicide som labb nörd med inriktning på blod. Till hans försvar så dödar han bara dom dåliga som te.x mördare, våldtäktsmän osv.

Scorpion handlar om fyra nördar som har ett stort IQ och använder det dagligen för att bekämpa brott.

Supernatural handlar om två bröder som går i deras pappas fotspår att jaga demoner, spöken,varulvar,vampyrer osv, med hjälp av olika slags föremål dom har med sig te.x salt, yxa, kniv, bränner gravar med kvarlevor från spökena.

Scooby-doo Vet ju nästan alla vad det handlar om. fyra ungdomar, Shaggy, Fredd, velma, daphne och Shaggys hund Scooby-doo. do åker runt på olika ställen och löser musterium

Likes

Comments

Detta är ett antal av många klippningar/färgningar jag har gjort på salongen som ägs utav skolan jag går på. Vem som helst kan komma/ringa dit och boka en tid, precis som vilken hår salong. Den ända skillnaden är att det är två olika årskurser som gör själva klippningen eller färgningen, då kan man välja om man vill gå till en tvåa eller en trea som jag är, enda skillnaden är att det blir ca 50 kr dyrare att gå till en trea.

Några bilder från musikalen Grease som var förra läsåret. Det var tvåor, ettor och några treor med. Treorna hade sitt deltidsprov samma vecka som musikalen var. lite synd, men det gick toppen.

Likes

Comments

Denna dag blev inte alls som förväntan, det började med att jag vaknade runt ett tiden på eftermiddagen😡               Det är absolut skönt att få vila ut sig, men jag gillar verkligen inte att vakna efter kl:09 det känns som att hela dagen har gått då och man får inte njuta av morronen som är så mysig, tycker jag iallafall. Eftersom att pappa åkte tillbaka till Norge idag så han jag inte låna bilen för att åka ner och kolla på skorna som jag hade tänkt. 

Hela min dag/eftermiddag har jag tagit det lugnt hemma och sedan åkte vi till affären och åt ute, sedan var det dags för pappa att åka till Norge. Efter han hade åkt så satte jag mig framför Netflix (ofc) och målade om mina naglar, sen var det dags att gå att lägga sig så jag kommer upp imorgon kl:05. Jag behöver egentligen inte gå upp den tiden, jag kan ligga och dra mig i ca 2 h om jag vill, men jag gillar att ta det lugnt på morronen och att njuta innan jag sätter mig på bussen till skolan. 

Hoppas att din har haft en toppen dag, det hade jag förutom att jag vaknade så sent. Ha en bra dag i morgon också för det tänker jag ha 😊

Likes

Comments

​Imorgon på söndag så tänkte jag ha min egna dag, en sån dag som vi som tjejer behöver sen när det kommer till killar så vet jag inte hur dom har det, men iallafall min egna dag imorgon så tänkte jag att åka ner till en sko affär som fin i staden där jag bor och testa ett par som jag kollade ut på deras hemsida och se hur dom passar och hur dom känns. Innan min pappa åker tillbaka till Norge och jobbar så jag kan ta bilen. Senare tänkte jag faktiskt att städa ihop lite i huset så det blir fräscht och ännu mer hemtrevligt än vad det redan är och troligtvis fixa naglarna igen så dom blir fina och publikvänliga 😏 

Det kommer helt enkelt att bli en mys/återladdnings kväll innan skolan börjar igen efter helgen. Jag är absolut inte skolless, men det är ganska jobbigt att kliva upp kl:05:00 varje skolmorgon och komma hem ca:16:00 Ni vet hur det är, men det ger ju resultat, inte bara i skolan utan man får ju en rutin om dagarna och då brukar man må bättre i hälsan. Jag vet vad jag pratar om så ni inte tror att jag inte gör det, jag har haft en svår period för ett tag sedan i mitt liv och just en rutin hjälpte mig på bättringsvägen, men den historien kan vi kanske ta en annan gång😊

Jag ska göra mig en macka med lite te till och starta upp Netflix. Godnatt på er och ha en toppen dag imorgon för det tänker jag ha.

Likes

Comments

För ca 6 månader sedan gick jag till gynekologen för att sätta in en hormonspiral som då förhoppningsvis skulle hjälpa mot dessa otroliga menssmärtor jag hade som förstörde en vecka varje månad av mitt liv. Efter gynekologen hade hett in spiralen så blev jag lagd i ett rum och fick smärtstillande av värken som då kom direkt efter " ingreppet "

Efter denna vecka som var så har jag ej fått min mens något mer och menssmärtorna är nästan helt borta, dessa smärtor kan komma någon gång ibland, men en Alvedon gör jobbet direkt.

Ikväll när jag var på väg hem ifrån mamma till pappa så började jag att känna av denna värk, men som tur var att den inte var så stark, så jag klarade av att fortsätta köra helt normalt. Men just denna stress som kommer när man är mitt ute på vägen i mörker och man börjar känna av en smärta så tappar man en del av uppmärksamheten på vägen/runt om ring + på bilen.

När jag väl kom hem så tvättade jag av mig sminket och kollade på en serie på Netflix som heter Elementary som handlar om Sherlock Holmes och tog en Alvedon. Anledningen varför jag skriver om detta är för att jag vet att jag inte är den enda bruden här ute i världen som hade just detta problem med mensen och smärtorna som tillkommer, jag spydde och svimmade av mina värkar ett antal gånger. Så om det är någon som har liknande problem med sin mens så hoppas jag att jag kan hjälpa henne på ett sett att förklara hur skillnaden är med och utan hormonspiral.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag för det har jag haft 😊

Likes

Comments

Just nu går jag sista året på gymnasiet inriktning Frisör uppe i Jämtland, under dessa år ppå gymnasiet har vi fårr gjort en hel del roliga saker att prova på T.ex. Modell, Catwalk, sminkat och gjort frisyrer åt estetprogrammet när dom hade en musikal Grease för ett tag sedan på våran teater. 

På fritiden så brukar jag ibland göra naglar, vara med vänner/Familj och även mitt gudbarn Nikolina vars mamma är min absolut närmaste vän och har varit det i nu snart 12 år.

Det sista året har jag inte haft tid att träffa så mycket folk,, jag har mest varit hemma och pluggat till körkortet som jag nu har, men även till skolan så jag får de betygen jag vill ha och som jag väl blir nöjd med. Under vår terminen så tänkte jag även göra högskoleprovet, så jag lite att stå i och även att lära mig så jag blir nöjd med mig själv och det jag själv har klarat av.


Idag har det inte varit så mycket. Jag och pappa åkte till Farmor och Farfar för att fira min kusin som blivit hela 5 år gammal , så det har varit en livad dag vilket jag absolut inte klagar på !😊                                                                     Senare ikväll så ska jag och pappa åka ut och äta lite gott sedan ska jag ta och röra mig till mina kära moder och lämna lite saker till henne. 

Hoppas ni har haft en toppen dag idag, för det har jag absolut haft 😊

Likes

Comments

Idag har jag absolut inte gjort så mycket. Dagen började med att jag gick till doktorn och fick ett läkarintyg eftersom att jag har varit sjuk i drygt en vecka, sedan åkte jag till skolan och lämnade in intyget, medans jag ändå var på skolan så gick jag till syokonsulenten och pratade lite med henne. Sedan tog jag bussen och åkte och köpte en hamburgare till lunch och sedan åkte jag hem och var hemma ett par timmar tills pappa kom hem så jag kunde ta hans bil och åka till min syster och hade det mysigt och sedan mitt gudbarn mormor för att lämna några packet med blöjor. Det har varit min lilla dag. Jag hoppas att ni också har haft en bra dag 😊

När jag har fått ordning på bloggens design och hittat en sladd så jag kan ladda upp de bilderna jag vill ha kommer det att bli så mycket bättre än vad den är idag.  Nu säger jag godnatt och hoppas på en underbar dag imorgon. 

Likes

Comments

Haha vet inte hur jag ska börja men.. Första inlägget på denna blogg blir ganska kort. Mitt namn är Angelica och jag ska försöka blogga från början en gång veckan och det kommer att vara från himmel och gjord jag kommer att skriva om. Jag ska försöka få i ordning bloggen också så den ser bra ut tillslut.

Likes

Comments