FRIYAY

Godmorgon - det är äntligen fredag och solen skiner! Vädret har varit bra hela veckan & det känns verkligen som att våren är här. Igår hade jag med mig frukt, riskakor och energidryck från Lohilo till lunch. Vi hade ingen lagad mat hemma så jag fick helt enkelt ta det jag kunde hitta men det blev en riktigt god lunch ändå!

Jag var riktigt effektiv på jobbet igår - fick mycket rättning & planering gjord! Efter jobbet hängde jag med D ett tag innan det var dags att åka till basketkul.

Dartayes besök på basketkul var väldigt uppskattat! De blev så nöjda & exalterade när han dunkade i bollen & skrattade åt honom när han försökte fuska när vi körde lekar. När träningen var slut ville de alla ta bild med honom<3

Efter basketkul åkte vi hem till mamma & pappa en sväng eftersom att pappa behövde Dartayes hjälp med att bära in deras nya kyl & frys. På vägen hem därifrån stannade vi på Ica för att köpa topping till vår hemlagade pizza. Eftersom att vi åkte och handlade hungriga råkade det bli en del godis också..

Vi avslutade kvällen med lite serier, like most days..
Idag efter jobbet ska vi åka och handla lite grejer inför kvällen då det är lagfest hemma hos oss!

Hoppas att ni får en bra fredag!
Puss & Kram

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Låter ju verkligen toppen detta! Vill SÅ gärna testa Lohilos dricka <3
nouw.com/emmaengstrom
IP: 82.99.3.229