"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4853905243"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4853905243"

Likes

Comments

Hej på er! Ikväll gjorde jag och Oskar iordning lite frukt och en nutelladipp till en Beck-film. Dippen hittade vi på "baka med frida" s Instagram och blev supergod! 

Likes

Comments

Haha alla vi är så himla sugna på svensk mat nu och trött på all skitmat så ikväll gick vi till en resturang med god pasta och finaste utsikten med en söt båthamn i bakgrunden. Idag har inte vädret varit på topp så vi tog en shoppingdag idag igen och hoppas på att få några sista soltimmar imorgon innan flyget.

  • Kost

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag är det sista dagen vi har kvar i Malta eftersom vi åker hem imorgon, börjar sakna Oskar alldeles för mycket nu. Vi var sedan jag skrev sist åkt båt över till comino och blue lagoon, och åkt till deras huvudstad och shoppat.

Sista dagen tänkte vi spendera på stranden i närheten, och lite i butikerna. Sen ikväll går vi ut och käkar en sista gång på resturang. Så idag blir det en lugn dag jämfört med igår. Kramis

Likes

Comments

Hejsan igår gick vi upp tidigt och tog en buss till en strand längst upp vid kusten. De kör rent ut sagt som idioter här haha. Jättesnabbt och tvärnitar typ. Så i en överfull buss tog vi oss fram iallafall. Stranden vi åkte till hette paradise bay och var den bästa hittills. Alla har nog bränt sig lite idag för det varmaste här var 33 grader. Det var iallafall toppen där!

Efter vi duschat och gjort iordning oss gick vi ner till vattnet och käkade på en resturang som vi spenderade kvällen på. Kramis

  • Resor

Likes

Comments

Hejsan på er tänkte berätta vad vi gjorde igår. Vi gick upp tidigt för att gå och handla lite och efter det gick vi till st julians bay i paceville. En strand mitt i stranden typ, där låg vi och solade och senare gick vi och kilade lite i affärerna. På kvällen gick vi till en nyöppnad resturang och senare till ett annat ställe och drack drinkar. Vi stormtrivs här!

Likes

Comments

Nu vänner är vi äntligen framme i Malta efter många om och men. Problemen har rullat på oss denna kväll så nu ligger vi bara i vår lägenhet o tar det lugnt. Allt började med att vi inte hitta bussen, fanns ingen personal på receptionen som tog emot oss, fanns bara kudde o täcken för 4 st(vi är 5) plus att vi brände pizzan i ugnen men men nu är vi på plats o laddar inför morgondagen kramisar

Likes

Comments

Snart är det ju studenttider och kanske dags att köpa presenter till sina kära. Här är fem tips från mig, alla från Nelly.com som jag tycker passar som present till studenten eller avslutningar. 

ett / två / tre / fyra / fem

Likes

Comments