Header

Eller klarat av att skriva har jag väl gjort men inte riktigt vetat vad jag skulle ha skrivit om mer än att kanske skriva något jag hade ångrat senare.

Men nu ska jag försöka komma igång igen. Det har inte hänt så jätte mycket sen jag skrev sist mer än att jag mest varit i en bubbla försökt få ordning på livet. För som sagt va början på året började ju inte som jag trodde att det skulle göra. Jag har iallafall fått tag på ett nytt boende, så första april blir jag andetstorps bo?! Det trodde jag aldrig att jag skulle säga men så är det. Träningen går riktigt bra faktiskt och det är skönt att vara igång och jag är glad över att ha några mål uppsatta för mig. Jag har gjort buketlist för året, då jag hellre har en för varje år än en för hela livet. Tänkte skriva mer om den i ett annat inlägg. Fick för mig att jag skulle bli ljushårig så just nu har jag väl inte världens finaste hårfärg men det får vara så ett tag till. Och det är väl det som är nytt hos mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja det ser så ut då huset jag bor i nu ska säljas. Får bara hoppas att man kan hitta något, vilket jag verkligen vill men det är ju liksom bostadsbrist så kan bli svårt men jag ska inte ge upp. När en sak går åt helvete gör allt det, varför inte liksom när det ändå är igång? Man säger ju att man bara får prövningar som man klarar av, antar att det ska vara en tröst men just nu vet jag faktiskt inte om det är det. Men är det något mer som ska gå åt skogen så kan det göra det nu så har jag det gjort.
Sorry för negativt inlägg. Men jag ska ju skriva om mitt liv och mina resor right?

Likes

Comments

2018 började som en käftsmäll måste jag väl milt uttrycka mig och inte alls som jag hade tänkt mig. Jobbiga beslut, tråkiga nyheter och massa tårar. Det jobbiga är långt ifrån över och jag har en lång väg att gå men the show must go on, right?!

Har börjat träna, eftersom jag Weronica, Erika och Jessica ska springa ett lopp i sommar, vilket lopp det är vi ska springa får ni läsa om lite längre fram. Jag funderar på att boka en resa i april och den kommer ju givetvis gå till mitt älskade London. Jag behöver något att se fram emot.

Negativa tankar tar dig ingenstans, du har alltid rätten till att vara ledsen och det är okej att vara det. Men glöm aldrig att livet går vidare, acceptera situationen för vad den är och gör det bästa av det. Livet är för kort.

Likes

Comments

Början av året var man mest förvirrad utpumpad av alla känslor och intryck. Jag flyttade hem och det är nog det bästa jag har gjort. Allting började falla på plats och 2017 har nog blivit mitt år tillslut ändå. Jag har fått vara tärna på en av mina bästa och älsta vänners bröllop. Jag har lärt mig mer om mig själv och jag har aldrig varit så säker på mig själv som jag är nu. Jag har skaffat min egna lägenhet och jag har träffat otroligt fina människor som gör livet lite bättre, speciellt en person som får hela min värld att snurra. 2017 har varit fantastiskt på många sätt och vis men nu är detta året snart slut och jag ser verkligen fram emot vad 2018 har att erbjuda.

Likes

Comments

I fredags åkte jag till Limmared för att spendera natten hos min goding och igår åkte vi till Göteborg för lite shopping, lunch mys med några av hans vänner, lite mer shopping, god mat på pinchos med några andra av hans vänner och övernattning på hotell. Jag kan med andra ord inte klaga på någonting ifrån denna helgen för den har varit helt fantastisk. Nu ligger jag i soffan hemma, ler och kommer sova gott och vara glad ett år framöver känns det som.

Likes

Comments

Vaknade upp på bästa möjliga sätt idag med den bästa tänkbara människan, så jag fick alltså en perfekt start på veckan. Helgen har varit hyfsat lugn och mysig. Nästa helg bär det av till Malmö för att fira min flinga som fyller år på fredag. Under veckan ska jag inte göra så mycket mer än att umgås med min mor som ska åka på semester i 2 veckor. Och nu ska jag tjocka mig med godis och vänta till klockan blir lite mer så jag kan gå och lägga mig utan att det verkar ur fånigt.

Likes

Comments

men har fortfarande varit plågsam. Klantigheten gick inte över och har gjort ungefär samma misstag idag plus att jag sprungit in i saker så är blåslagen lite här och var. Men tur är väl att den har gått fort iallafall för strax ska jag bege mig för att gå på popquiz med min förra chef och fina vän, ta ett glas vin och prata skit. Förhoppningsvis så vinner vi över pappa och hans jobbarkompisar som ska dit. Imorgon jobbar man ju bara till 12:45 så det går nog smärtfritt, senare på kvällen imorgon blir det pizza och öl hos Erika och Markus och på lördag blir det att åka och hälsa på Amanda i Borås, så kommer bli en fantastiskt bra helg iallafall även om veckan har varit skit.

Likes

Comments

Igår va en riktig skit dag mina känslor va överallt och ingenstans, kunde börja as garva ena sekunden andra sekunden va jag as förbannad och ibland började jag gråta. Idag har väl varit bättre när det gäller känslorna men har varit så sjukt klantig. Fått en toasits i huvudet, klämt handen under en pall och fått stickor i fingrarna. Så när jag kom hem från jobbet blev det att ta tag i tvätten och äta. Har precis tagit av en ansiktsmask och ska strax hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen till någon bra film och hoppas på att morgon dagen har något bättre att erbjuda. Så bara för att pigga upp mig själv bjuder jag på en bild ifrån Cypern förra året.

Likes

Comments

Då va denna helgen snart till ända och den har spenderats på bästa sätt med promenad, bowling, vin, skratt, shopping, mys och bästa sällskapet. Det är verkligen helt underbart att ha lediga helger. Idag har jag varit och fikat hos mor min och ikväll ska jag ut på en promenad med mina flingor. Nu funderar jag på att ta en powernap är så sjukt seg.

Likes

Comments

Efter en helt fantastisk helg med god mat, bio, fyhjuligs runda och bästa sällskapet är det nu måndag och jag började på mitt nya jobb. Kändes lite konstigt när klockan ring vid 05:00 idag när man är van vid att sova till 10:00 men dagen har gått fort och allt har gått jätte bra. Längtar faktiskt lite efter att komma till jobbet imorgon då nervositeten som man hade idag har släppt och man bara kan jobba på. Nu ska jag göra mig redo för sängen, kan knappt hålla ögonen öppna. Ta hand om varade.

Likes

Comments