Godmorgon alla glada! Gud vad jag älskar att dricka smoothisar såhär på morgonen. Idag testade jag en med bara jordgubbar och jordgubbsyoghurt, Har aldrig druckit en ren jordgubbssmoothie innan då jag alltid har blandat med typ blåbär osv. Men detta blev riktigt bra också! För övrigt idag så ser det ut att bli en väldigt fin dag. Var ute en snabbis innan och solen steker på jätte mycket. Skön med lite värme, borde kanske passa på att sola lite idag, man vet ju inte hur länge värmen stannar så att säga.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har nu äntligen införskaffat mig ett nytt skal av Malene Birger. Valde det gula nu när sommaren 'är här och älskar när det är lite färg på saker och ting. Mitt förra skal från Malene gick tyvärr sönder så kan tyvärr inte använde det igen. Älskar hennes design på skalen, vem vet.. kanske skaffar mig ett till lite senare?!

Likes

Comments

Godmorgon alla glada. Idag startade min 3 veckors semester och om bara två veckor spenderar jag min sista vecka nere i Greklands underbara värme, so happy!! Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, det regnar just nu så får bli en slappar måndag. 

Likes

Comments

Lite tb ifrån en brunch jag och några tjejer hade i Februari, Det var så gott och vill så gärna ha en brunch nu igen. Älskar allt som har med "frukost" att göra, mitt absoluta favorit mål på dagen! 

Likes

Comments

För ett par månader sedan när skolorna runt om kring här hade UF så tyckte jag det var lite roligt att införskaffa detta 👇, Alltså ett fisheye och ett macro objektiv till mobilen. Jag har tyvärr inte haft tillfälle att använda det än men ska definitivt ha med mig det ner till Grekland nu om 2 veckor. Ha bara satt på det på mobilen för att se om det funkar och det gjorde de faktiskt. 

Likes

Comments