Nu är ju jag singel och bor hos min pappa med familj, men drömmarna om ett eget hus är bara en tanke iväg.

Om jag skulle få bestämma exakt hur jag ville att mitt hus skulle vara så skulle jag vilja ha ett stort hus med många stora ytor.

-Hallen skulle vara stor och inredd i varma naturliga färger så som brunt, beige, grått och gräddvitt. I min hall hade jag även velat ha väggdekaler med fina texter, så man varje gång man går igenom dörren får en varm känsla i kroppen.

Huset skulle ha två våningar, på nedersta våningen skulle det vara hall, allrum, kök, två badrum, ett sovrum och ett gym. 😍

På översta våningen skulle det vara två sovrum, två kontor, ett stort badrum med badkar och ett vardagsrum.

Mitt sovrum skulle vara inrett i romantiska toner och sängen skulle ha många kuddar och tjocka täcken.
Självklart skulle det finnas ett sminkbord fyllt med massa smink som står snyggt och sorterat på sminkbordet.
Vardagsrummet är för mig ett rum där man umgås, skrattar, har kul och kanske ibland ställer till med fest i. Därför är det viktigt för mig att i mitt drömhus ha ett stort och öppet vardagsrum med plats för många.

Mitt drömhus skulle ligga i ett varmt och exotiskt land (om jag inte hade barn, då skulle det vara i Sverige).


Till huset tillhör ju också ett stort garage såklart! Där man får plats med fina bilar och ett och annat bassystem för festerna.

Min drömbil är Range Rover och hade jag fått som jag önskat så hade jag haft en vit Range Rover ståendes i garaget och kanske en rosa med 🙈
I garaget hade det funnits en myshörna där man bara kan slapp, lyssna på musik och även en hörna med mikrofoner och ljudanläggning om man vill jamma lite!👌🏻

Garaget är ju egentligen väldigt underskattat, det finns ju hur mycket möjligheter som helst i ett garage och att mitt drömgarsge skulle vara ett tråkigt, stökigt ställe där man ställer allt man inte använder i är inte en plan jag har. https://www.mellbygarage.se/ Är ett företag som hjälper till att utforma och bygga ditt garage precis så som du vill ha det, så om du är i full sjå med att flytta och vill göra något kul med ditt garage så ta en titt på deras sida och kontakta dom, det är garanterat värt det!

Trädgård;
På min baksida skulle jag ha en stor jacuzzi för romantiska kvällar och när man bjuder till fest. Helst av allt skulle jag ha en stor pool också för att kunna simma och ta ett dopp i. För mig är det viktigt med stor trädgård så att mina djur kan få springa lösa. Men även träd och växter ska finnas i min trädgård, tänk vad fantastiskt att ha massa vackra träd och rosor som blommar så fint?

Likes

Comments

Fick besök igårkväll så kvällen slutade bra med mycket skratt. Nu är jag på jobbet och jobbar till 19 ikväll. En heldag på jobbet, men vad gör väl det om 1000 år?❤️


Slänger upp lite bilder jag tog igår 😉

Likes

Comments

Så nu fyller jag ju 20 nästa lördag, och jag vet egentligen inte vad jag önskar mig, men har några idéer i alla fall!

Sminkprodukter!
Älskar smink, smink får man aldrig för mycket av!

Att få spela in musik i en studio!
Det hade varit så himla kul, att få höra hur man låter och få göra en skiva på riktigt!

Presentkort/pengar
Önskar mig presentkort till klädaffärer, sminkbutiker, restauranger och även till en tatuerare!

Konsertbiljett!
Vill så gärna se Rihanna (&the weeknd) live och de ska till Sverige båda två den 4/7-16. Det hade varit en sån upplevelse att gå på en så stor konsert 😍

Fransförlängning & nagelförlängning
Det är så himla fint med fransförlängning aå det är något jag verkligen skulle vilja göra snart och snygga klor är ju aldrig fel 😍

Likes

Comments

Jag har ju flyttat från Spanien nu och är tillbaka i Sverige och jobbar och lever. Jag och Marco har gått isär, han har Molly och bor i en annan stad ön jag (men vi är fortfarande vänner så vi är absolut inte osams). Jag har Kiara och bor hos min pappa med hela familjen på den sidan fram till att jag fått tag i egen lägenhet. Än så länge går det faktiskt jättebra, nästa vecka blir jag månadsanställd på mitt jobb som personlig assistent och sen jobbar jag även extra inom hemtjänsten i Jönköpings kommun. Jag trivs jättebra och det är verkligen skönt att vara hemma igen.

Nästa vecka fyller jag 20, Michelle och hennes kille ska komma till Jönköping och jag ska ut med massa vänner (nya och gamla). Även min lillasyster Kajsa & hennes kille ska med.❤️

Jag är även mer aktiv på min instagram nu så vill man följa mig där så gör gärna det ; aaamandan heter jag där!


Jag ska tatuera mig i slutet på mars, en stor tatuering på låret med texten "If you're gonna be two-faced, at least make one of them pretty."

Likes

Comments

Hej kära läsare, vad roligt att du tittat in på min blogg.
Jag tycker vi måste prata om det här, inte bara du & jag, utan alla borde prata om detta, för det är faktiskt ett viktigt ämne.


Jag läser dagligen "komma-ut" berättelser i tidningar & på facebook, de flesta slutar lyckligt där man blir accepterad för den man identifierar sig som, men sen finns det dom som bryter upp med sin familj pga att de inte accepterar ens sexualitet..

Det finns två problem här, det första & största problemet är att mängder av homosexuella, bisexuella, queer, pansexuella, transexuella och polysexuella fortfarande år 2016 utsätts för hat och inte blir accepterade för den de är.. Det tycker jag är hemskt, jag tycker det är sjukt faktiskt. Varför spelar det någon roll för dig vilken sexualitet någon annan har? Jag förstår inte allt detta hat, hade jag haft ett barn som sagt till mig att han/hon var homosexuell så hade jag sagt: "Okej, jag är glad att du har hittat dig själv och jag älskar dig oavsett vad!" För det är väl det en förälder gör? Älskar sitt barn ovillkorligt, för det spelar ju ingen roll vem hen blir kär i? Det trodde i alla fall jag.


Mina föräldrar har aldrig verkat bry sig, inte vad jag har märkt i alla fall, jag vet att de älskar mig oavsett vad jag har för sexualitet, men tyvärr har inte alla den turen.

Jag kan, till viss del, förstå att man vissa föräldrar har en dröm om att få barnbarn, och att det blir ju inte "lika lätt" för en homosexuell att få ett barn & man kanske blir upprörd över det...

Men det finns adoption, om det är så att man i ett same-sex förhållande vill ha barn.


Det andra problemet vi har är att vi ens behöver komma ut. Behöver man komma ut om man är heterosexuell med? Ska man säga det till sina föräldrar när man kommit fram till att det är så? Nej, det behövs ju inte.. För det är ju "självklart" för många, att alla som inte säger något annat är heterosexuella.


Jag drömmer om en värld där man får identifiera sig som vem man vill, en värld där man inte behöver komma ut.. En värld där det är okej att älska vem man vill, ha sex med vem man vill, eller kanske helt avstå från sex (asexuell).


Som de flesta, men inte alla, vet så identifierar jag mig som bisexuell. Det har jag öppet gjort sedan jag var 15 år, egentligen är det nog längre än så.


När jag blir attraherad, eller intresserad, av en person så är det inte för det han/hon har mellan benen, jag blir faktiskt inte kär i en penis eller vagina.


Jag dras egentligen mer till tjejer/kvinnor.

"men du har ju pojvkän"

-Ja & självklart är jag attraherad av honom, och av andra män för den delen med. Men generellt sätt så tycker jag bättre om kvinnor än män, jag tycker kvinnor är så fantastiska & oerhört vackra.


Skulle mitt och Marcos förhållande ta slut någon gång (vilket jag inte hoppas så att alla förstår det), så tror jag att min nästa partner skulle bli en kvinna, jag har lättare att bli intresserad och få upp ögonen för en tjej/kvinna och det är ju lättare att prata, träffas & umgås med en person som man blivit intresserad av.


Jag vet att det är många bisexuella/pansexuella/polysexuella/queer som får höra att de bara går igenom en fas och att man antingen är heterosexuell eller homosexuell.

Så är det inte & varför skulle det vara så?

-Varför begränsa sig till att bara kunna älska halva världen, när du kan älska hela?

Likes

Comments

nu är det bara 18 dagar kvar tills jag ska..........

vad jag ska göra är en hemlis men kommer räkna ner dag för dag då jag är såååå taggad. Kommer bli så roligt & så underbart! ;)

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan jag kikade in här.

Det har varit ganska mycket och jag har inte mått så bra så har inte direkt orkat blogga, I'm sorry <3


Nu är det redan nyårsafton och jag tycker det känns helt sjukt.. Hela 2015 har redan passerat och det går så snabbt, åren går bara snabbare & snabbare förbi tycker jag..


Jag slängde ihop ett kollage innan för att sammanfatta mitt 2015, inte ens hälften av det jag ville ha med är med.. men jag tänker att jag skriver lite vad som hänt månad för månad istället.

Januari-
Januari var tuff. Starten på 2015 var inte direkt en rolig start. Emil, min underbara morbror, du var älskad av alla & lämnade oss alldeles för tidigt.

I januari dedikerade jag även ett cover på "utan dina andetag" till Emil på en spelning i Bankeryd, jag minns det som igår. Jag kan fortfarande knappt sjunga Utan dina Andetag utan att börja gråta..

I miss you, we all do.

Februari-

Jag började fokusera mer på träningen, jobbade heltid som personlig assistent, men hann med att träna & att ta hand om Kiara som var cirka 4,5 månad på denna bilden.

Mars-
I mars fyllde jag 19, Marco 21 & den mesta av min tid spenderades på jobbet, gymmet & med Kiara. I mars började jag försöka ta så mycket träningsbilder som möjligt, mycket för att kunna se resultar sen.

April-
Ja som ni ser så gick det ganska snabbt fram när jag väl satsade på träningen. Generna hjälpte mig jättemycket. I April så slutade jag jobba som assistent inom kommunen & bytte till ett privat assistansbolag, jobbade fortfarande som timvikarie inom kommunen.

Maj-
Den mesta tiden i maj var extremt stressad, letade lägenhet i spanien konstant & försökte träffa så många som möjligt innan jag skulle åka till spanien. Det blev mindre tid till gym i slutet, precis innan vi åkte till Malaga.

Juni-
Hela juni jobbade jag för atentel, de som lovat en grundlön på 850 euro & provision på 5 euro/sälj. Gjorde 40 sälj (=200 euro i provision) men jag fick ut sammanlagt 400 euro i lön... För en hel månad..

Juni var inte en bra månad, det enda bra med juni var att vi skaffade Molly. <3

Juli-
Killen i paret som vi bodde med fick ett psykbryt, hotade oss med kniv & sparkade in en dörr för att han skulle komma åt oss. Han lovade också (satt o skrattade framför polisen när dom kom) att han skulle döda oss så fort han kom ut ur häktet. Du kan läsa hela händelsen här:

HÄR!

Jag komme rockså ihåg att jag lade upp den här bilden i juli, hade väldigt mycket problem med magen och var på sjukhuset flera gånger..

Augusti-
Vi blev allt närmre vänner med A & J (trodde vi) och jag jobbade och slet på call4u. Tränade ingenting förutom att jag gick/joggade en hel del, även massor med simning!

September-
här började det verkligen gå utför. J & A flyttade ut då de skulle bo närmare sitt jobb, de var skyldiga or 400-500 euro (egentligen mer), men de skulle lämna det i slutet på veckan sa dom.. Det hände inte och tillslut skrev jag till A's pappa, då får jag helt plötsligt ett samtal från A och de ska komma och prata med oss. De förklara situationen (att de misshandlat en säljcoach och en anställd på det företaget de jobbade på och att A suttit häktad), att de inte hade fått lön men skulle ge oss pengarna senast en vecka senare. Allt var frid o fröjd (trodde vi), tills de blockerade oss på fb, skriver att de inte är skyldiga oss någotning och tror att vi ska glömma allt.. Åh nej, jag har inte glömt & hämnden är ljuv. Jag började också jobba på Quality Contact & rakade av mig håret i september!

Oktober-
Något ljusare månad, ingen som blåste oss på pengar eller knivhögg oss. Kom mer in i jobbet, klädde ut mig till Amber Rose på Halloween :)

November-
Vi flyttade in till Marbella centro där vi bor precis vid stranden, nära till jobb & allt. Vi trivs jättebra, dåligt med pengar då vi blev ståendes med två hyror i november.

December-
Jobbet flyter på, Pelle bor hos oss i några veckor till & julen (och nyår) firades på stranden med hundarna lösa så de kan springa av sig!

Likes

Comments

​Jag är verkligen så trött på att vara sjuk. Jag är trött på att vakna med ont i hela magen & ingenting hjälper för att få bort smärtan. Idag vaknade jag med världens jäkla värk i hela magen, går på toa.. ingenting.


Det gick över efter en stund men nu är det tillbaka, känns som jag ska spy & gå på toa samtidigt, inte alls kul.. Har så ont i magen att jag mår illa :( 

jag åt visserligen lite chips igår så det är nog därför :(

Likes

Comments