Ni känner säkert till beteendet då man vill göra något, men hamnar med andra saker i händerna; hela tiden. Så är det för mig just nu...
Skolan startar snart, vilket betyder att sommaren också är på väg att ta slut.
Jag vet knappt hur jag ska formulera mina meningar längre... Allt är en hel röra just nu.

Vi klagade på att temperaturen var för hög, men nu när de svarta molnen skymmer solen saknar vi värmen som varit. Visst har jag rätt?

Ibland önskar jag att jag vore 7 igen... Sommaruppehållen kändes så långa då.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Branden. Den har pågått i ca 6-7 dagar. De har försökt, men det är nästintill omöjligt att förhindra spridning nu. Det vi hoppas på är en skur, en rejäl skur.
Människor är tvungna att evakuera, paniken sprider sig.
Gammelby utanför Virsbo har lagt sig platt och mörk. Den tjocka röken sprider sig, och är påväg till byar nästintill.
Mina morföräldrar bor i Virsbo med sin lilla hund Nelly, om det blir för mycket farlig rök är de också tvungna att evakuera från sin villa.

Foto: Tommie Frank, min morbror.


Vi har en sommarstuga i Västefärnebo där vi brukar vara varje sommar. Men 1 km därifrån har en bondgård stått i lågor. Vi hoppas på att "stugan" klarar sig, men man vet aldrig.

Över Tillberga där jag bor, är det rök. Dock är den inte tjock eftersom att den har följt med vinden och mattat ut på vägen.

Likes

Comments

Söndag, men ingen ångest idag I guess.
På tal om GUESS, jag hittade en sjuk väska som fäste i mitt hjärta riktigt hårt. Men, (det finns ju alltid dessa men) den kostade väl lite för mycket enligt mig så den stannade kvar i butiken.😔
Samma dag hittade jag faktiskt en jacka som jag också tog med mig hem. Den var på rea, men prislappen var inte lik en vanlig rea för dem flesta. Filippa K, ni förstår varför priset var högt. Så himla snygg jacka! Perfekt att ha sensommar/tidig höst!😃

Jag har tyvärr ingen bild på mig med den på, men det är nog lugnt. 😉

Klicka på bilden för att komma till en internetbutik där du också kan få tag i den!

Likes

Comments

Jag har bott i samma villa i drygt 5 år. Att göra i ordning sitt rum är prio 1 för många hushåll, så därför åkte vi direkt till Ikea när vi hade tid. Jag köpte ett par fina, små "honungsspeglar", som jag skulle sätta upp så fort jag kom hem (sa jag).
Det hände aldrig.
Fyndet för någon vecka sedan var att jag hittade dessa små speglar längst ned i min garderob.

Nu är jag ÄNTLIGEN igång och fixar detta efter, som sagt, 5 år...
Det är lite komplicerat att få dessa att matcha ihop och ha exakt samma vinkel, men jag lyckades få upp ett par stycken.
Alla är inte uppe, så fortsättning följer nästa gång jag är hemma med fritiden! 😉


Likes

Comments

Jag åkte hem kl. 3 på natten från Stockholm. Min energi var katastrofal då jag inte hade sovit mer än 7% av 48 timmar... Snacka om att jag var trött.
Och såklart har hela denna dag har bestått av att nördkolla på livestreams, äta och sova. Wow vilket äventyrligt sommarlov, haha!

Den del av veckan som har gått, har varit väldigt bra ändå. Jag har vaknat upp bredvid min pojkvän, Oscar, varje morgon. Det gör en hel del när det gäller humör och all typ av lust till saker och ting.

Vi har planerat Liseberg som en aktivitet framöver tillsammans med min familj, vilket jag ser fram emot.
Den andra filmen av "The Purge" är också sedd av oss två på bio. Vi såg den faktiskt på premiärdagen, av en ren slump. Jag rekommenderar den starkt till dem som tycker om skräck! Sjukt bra film.

Men, det är nog dags att säga godnatt nu.
Skönt att se er efter ett låååångt break från bloggen förresten! Puss.

Likes

Comments

Trogna läsare vet att jag bott i Hallsberg en period förra året. Nu är jag påväg tillbaka!
Inte för boende denna gång, utan för att träffa alla fina människor som finns där.
Ska bli annorlunda att sätta sin fot utanför tåget, men inte tvingas att åka till Vretstorp.

Det kommer att bli en magisk känsla att kramas med sina gamla klasskompisar från 9an. Underbart!

Likes

Comments

Kom alldeles nyss hem från gymmet. Köttade ben, rumpa och mage tillsammans med min "PT" Steven. Väldigt härlig snubbe som har sinne för humor. Vi båda är lika stela, så det är väldigt kul att driva om.
Man kan ju ej beskriva mig som den mest vältränade tjejen, men nu ska jag i alla fall börja ta tag i detta igen! Lite pin att gå upp för trapporna i skolan och flåsa som en häst... Sådant händer när man röker. Usch.

Imorgon slår jag till igen och jobbar litt, fast med överkropp då, och på fredag blir det Spinning med tjejorna!

Göttans Duuuuhhh

Likes

Comments

Allt bra med er? 

Tänka sig att jag aldrig håller det jag lovar på bloggen... Lite för mycket saker att prioritera tydligen. Det är livet, vad förväntar man sig? :D

I helgen som var umgicks jag med en väldigt trevlig kille som bor i Stockholm. Vi lirade lite LoL, kollade Melodifestivalen och hade det allmänt trevligt tillsammans. Låter nästan som en date?
Det kanske det var, hahaha!

Hoppas att ni ej är allt för besvikna på mig, men nu ska vi se till att komma igång igen! 

Likes

Comments

Ibland funderar man faktiskt på vilken hemsk uppväxt vissa ungdomar har haft, eftersom att de beter sig så oerhört dåligt och empatilöst...

Jag gick med i en grupp på facebook, 30/1, som heter "Totalt ointressant information". Den var fridfull när den innehöll 1000 medlemmar, men nu har den verkligen spårat ur totalt.
Människor tar sig friheten till att slänga ur sig rasistiska och nazistiska påhopp, kränkningar, förolämpningar osv. Att skämta om en stackars död flicka, Engla, som blev kidnappad, våldtagen och mördad, är även tydligen helt okej anser vissa.

Människor har verkligen ingen aning om hur folk känner efter påhoppen de får. Det kan till och med gå så långt att denna person tar sitt liv, likt flickan i Kumla förra året.
Nätmobbning, det är fan inte okej.

"Det här är internet, man får göra och säga vad fan man vill här." - Citaterat från en kille i denna grupp.

     

          
     

Likes

Comments

Det här med att designa en blogg är kul, men inte när det inte går som man vill...

Som ni kanske redan märkt, är det en grön och obehörig skugga bakom alla inlägg. Att leta i en timme men inte hitta inställningen för det, är rätt frustrerande. Det enda som funkar är att byta designmall, men då försvinner alla mina inställningar gällande färg och ramar...
Om det är någon där ute som är godhjärtad och medveten om hur man ändrar det, säg gärna till!


Likes

Comments