1 Month

Au Pair - Livet Som Au Pair

Idag är det en månad sen jag kom till USA, redan en månad! Tiden går verkligen så fort här borta!
Under denna månad så har jag redan hunnit att göra så mycket, jag har fått följa med min värdfamilj till New York City, gå Rock Climbing, åkt skidor som jag inte gjort på 7 år. Men det bästa av allt är att jag nu inte bara har en familj, jag har två! Jag har verkligen blivit en del av familjen och dom vill ha med mig på allt, och det är jag så glad över!
Jag har lärt känna ny människor och fått nya kompisar, två väldigt fina vänner från Training School som jag inte träffat sen jag kom till familjen! Som tur är så är de från Danmark, så jag kan lätt träffa dom igen efter mitt Au Pair år!
Jag har ätit min först PB&J sandwich ever, och jag gillade det inte. Kanske lär mig att gilla det efter ett tag, men just nu så ser det inte så ljust ut, haha!
Och jag vet att jag kommer att så vara med om så mycket mer under min tid här, och jag kan inte vänta med att uppleva det!
// Today its been a month since I arrived in the United States, already a month! Time really goes by so fast here!
During this month I have already done so much, I’ve been to NYC with my host family to NYC, gone Rock Climbing, went skiing and I have not skid for 7 years. But best of all is that I now not only have a family, I have two! I've really become a part of this family and they want me to join in on everything they do, and I'm so happy for that!
I have come to know new people and have new friends, two very nice friends from the Training School that I haven’t met since I came to the family! Luckily, they are from Denmark, so I can easily meet them again after my Au Pair year!
I have eaten my first PB&J sandwich ever, and I did not like it. Maybe I'll love it after a while, but right now it does not look so bright, haha!
And I know That I will do so much more during my time here, and I can not wait to experience it!


Alicia

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229