Hej hej! 

Vart ska jag börja? Jag är just nu på toppen känner jag! Om bara några dagar ska jag träffa min bästa internetkompis för FÖRSTA gången! Det kommer bli helt sjukt! Kan knappast bärja mig! Kommer inte kunna posta några bilder på oss dock eftersom jag vill vara anonym, men självklart kommer jag posta bilder på allt annat! Jag är nämligen helt tokig i fotografering! Så oturlig som jag är har jag dock gått och blivit sjuk.. så jag hoppas verkligen att jag blir frisk tills dess. Mina biljetter går nämligen inte att boka om.. Jag har även bokat första klass på X 2000! Ibland måste man ju bara lyxa till det  :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan hejsan!
Idag slutade jag tidigt vilket är såå skönt! Nu är det bara en dag kvar och sen blir det höstlov<3
Nu under hösten ska jag faktist dra till Stockholm en dag och träffa på min internetkompis för första gången, är så exhalterad!! Sedan har jag faktist inte planerat något mer, förmodligen kommer jag sova och gömma mig för världen som jag helst av allt vill göra.

Det skulle vara så extremt skönt att bara ligga i sängen hela dagen, inte bli störd av någon och bara vara för sig själv . Helst skulle jag vilja ha det så för alltid. Vet att det inte är hälsosamt att tänka så dock men jag kliver iallafall upp. Än så länge funkar det, bara jag har något att se fram imot som att träffa min kompis!

Xxalice

Likes

Comments

Idag hände det! Jag bestämde mig för att skaffa mig en alldeles egen blogg!

Jag vet inte hur det här kommer gå eller vart det tänker föra mig, men jag tänker att jag kan åtminstone pröva på!

Då undrar ni nog vem jag är? Som jag skrev i min "biografi" eller vad man ska kalla det, så är jag helst anonym, jag har då valt att använda mig av namnet Alice så att ni har någonting ni kan kalla mig.

Jag är just ni 17 år, bor i Norrköping och är familjehemsplacerad. Jag har hört väldigt många fördomar om familjehemsplacerade så tro mig, jag tar inte åt mig längre. Nej jag är inte stökig, och bråkig så att mina föräldrar inte orkar med mig. Så är det inte, tvärt om faktiskt.

När jag var liten och bodde hos min mamma (min mamma och pappa var inte tillsammans) blev jag faktiskt mycket dåligt behandlad så polisen var tvungen att flytta till en ny familj, och som tur är så ville de ha mig lika mycket som jag ville ha dem, det är inte ofta man har en s sån tur.. Men helt ärligt orkar jag inte ta hela den historien nu, bara så ni vet min bakgrund lite.

I den här bloggen har jag tänkt att skriva om hur mitt liv har varit när jag var liten, mitt liv nu, mina diagnoser och helt generellt hur jag mår. Jag vet att jag inte är ensam även fast det känns så ibland, och många av er kanske till och med mår bara ynkepyttelite bättre genom att läsa detta och känna att ni heller inte är ensamma.

Tack!

Likes

Comments

Nouw Magazine