Idag är det den 14.2.2017 vilket betyder att det är alla hjärtans dag eller vändag eller vad man nu vill kalla det. Det är första året på vändagen jag faktist har pojkvän, och kan säga att det är världens bästa känsla att vakna brevid den man älskar mest i världen. Att få blommor och choklad och att ha pojkvännen att laga mat är ju också ett plus.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 30 Readers

Likes

Comments

Tänkte att det nu kanske skulle vara bra att börja blogga igen. Har hittat denhä inspirationen till att blogga nu men vet int hur mycket jag kommer hinna blogga nu när skolan har börjat redan, men något kommer det väl nog komma för nu när sommaren är (för min del iallafall) slut och skolan har börjat så har jag ju flyttat till helsingfors. Jag har varit här nu i några dagar och varit i skolan och faktist redan haft ordentliga timmar. Det har hittills varit jätte braa! Jätte mycket att komma ihåg och ganska mycket nytt att lära sig. Nya människor, ny miljö, nya rutiner och långt hemmifrån. Eftersom jag kom till helsingfors till skola och alla mina vänner blev i Hangö och studerar där eller sedan typ i Ekenäs eller Karis så har det jär varit en ganska så långt ny start. I min skola finns 2 andra från Hangö på ettan i varjefall vet inte om det finns andra hangöbon bland tvåorna och treorna. När jag är här i Helsingfors bor jag i Malm hos min faster. Det tar mig ca. 10 minuter till skolan med buss så det är ju inte så farligt! Jag har i skolan träffat så många nya människor, och alla har varit jätte trevliga och många är jag ganska bra vän med redan! Nu måste jag gå in och dricka lite kaffe för sedan ska jag efter min bästa vän Maria från tågstationen, hon stannar här hela veckoslutet så vi ska ha kul❤️ Nästa veckoslut blir de ti Hangö och träffa mina kära hangökomppisar som ja saknar så sjuukt mkt❤️

Likes

Comments

tänkte nu berätta om mitt veckoslut. På fredag var jag med laine och vi gjorde på vår samhällslära presentation om ett politiks parti. Hon blev då övernatt och på lördag morgon fortsatte vi fixa på den. Den blev faktist braa och vi blev nöjda med den. Sedan for vi ti Laine och åt karelska piroger. Vi for till oss för att baka pepparkakor eftersom det ju var lillajul. Sedan kom vi tillbaka ti Laine och bakade pepparkakor här. Vi var uppe till lite över tolv och bakade pepparkakor och hade väldigt roligt! Jag blev då övernatt och idag vaknade jag typ halv elva. Nu ligger jag bara här och bloggar. Min lillajul och första advent turned out to be perfect!💕 Idag ska jag ännu till tvärminne med laine och köra mönkiä!😂 Ser verkligen framemot det!

Likes

Comments

Hej!
Jag ber om ursäkt för min bloggpaus men jag har inte hunnit för jag har haft ganska mycket att göra en tid nu, prov, projektarbeten, läxor osv.. och det där var bara skoldelen. Eftersom jag tränar tennis 3ggr i veckan så hinner jag inte med så mycket efter skolan eller efter träningen. Jag har tillockmed hamna missa måånga stilkka gånger på grund av för lite tid och sedan har jag haft sjukt i ryggen också. En annan orsak till min bloggpaus är också den att jag inte har riktigt veta vad jag ska blogga om. Det har liksom inte hänt riktigt något speciellt så.

Är det bara jag eller är någon annan super taggad inför julen redan?? jag har varit typ sedan oktober men nu har jag redan en längre tid lyssnat på min julspellista på spotify och är heeelt jäkla taggad! har också faktiskt julpyntat mitt rum redan, och jo jag vet det är inte ens december ännu men jag är bara föör exalterad!!

Justins nya album då😍 Alltså omg! Jag älskade alla what do you mean, sorry, I'll show you och love yourself när dom kom ut men dethär hela albumet is way too heaven to mee! Jag har seriöst aldrig varit någon speciell fangirl av någon men dethär Purpose albumet fick mig verkligen dödskäär! Jag har seriöst hört sönder typ över hälften av låtarna haha:)

jag ska försöka updatera bloggen lite mera nu eftersom det är holiday season soon så det kommer att komma så mycket winter/ julbilder som bara möjligt!!

 Här kommer nu en bild på justin för att 😍❤

Likes

Comments

Igår var det då måndag och det var min första prao-dag! Det var faktist mer roligt än jobbigt vilkket var skönt! Jag började 10 och slutade redan halv 3. Här på jobbet var det någon kund som pratade om simhallen så Mele fick lust att fara till ekenäs och simma. Vi for på väg hem via mammas jobb för att jag skulle få pengar med. Hemma böt jag om och sedan cyklade vi via lidl till tåget. Vi hann just låsa cyklarna innan tåget kom så det var tur. När vi kommit till ekenäs gick vi till simmhallen och där simmade ca en timme sedan for vi i ångbastun och efter det duschade vi, böt om och lagade oss färdiga. När vi blev klara for vi till cafét och åt. Vi tog 19.23 ans tåg hem och var hemma vid 8 tiden. Vi hade jätte roligt!

Likes

Comments

Jag fick höstlov på onsdag. Jag har inte typ gjort någo mycke nuu på höstlove. På onsdag och torsdag hade jag tennis. Igår var jag först med Laine och sedan kom Maria och Lynn med oss. Vi gjorde inte speciellt mycke bara typ prata,men de var nog helt roligt! Idag har jag typ inga planer kanske vara me Laine och kanske baka något! Och OMG ha ni hört Justin biebers nya låt?? Den e heelt super braa!! Ja ha typ alltid tyckt om Justin men ja ha seriöst blivi ett fan typ haha:) Nää men han e baa såå snygg o sen hans lååtar e baa så braa! Sen Justin släppte ut what do you mean ha jag varit obsessed! Jag ha typ hört på den flera gånger i dagen! Jag har en jul spellista med bara hans jullåtar o e heelt käär. Har faktist inte börja höra på den ännu men snaart, förra året började jag höra på jullåtar redan typ i slutet av september😂😂

Likes

Comments

jag ber helt jätte mycket om förlåtelse för super dålig updatering på sistone. Jag har nämligen haft jätte mycket att göra som t.ex. provläsning, träningar och annat.. som ursäkt kommer ni på söndag eller måndag få ett inlägg om hela denhär veckan😁

Likes

Comments