Hej! Planerna för idag är att jag först ska till kupolen och handla lite saker jag behöver osv. Efter det ska jag hem igen, då ska jag packa och handla lite saker tills träningslägret vi ska ha i Älvdalen, onsdag-lördag och sen lördag-söndag har vi tävling i Mora. Så sjukt kul, taggad till max! I Älvdalen ska vi alltså sova på ett hotell, vilket kommer bli supermysigt och jag ska dela rum med bra personer. När vi åkt vidare till Mora ska vi sova på campingen i stugor, eller på hotell jag vet faktiskt inte haha. Jag hoppas verkligen att det går bra att vara med fast att jag varit sjuk så länge. Det kanske kommer upp lite bilder senare idag om jag köper något roligt. Hoppas ni har en bra dag!

Btw ser mina ögonbryn fett buskiga ut på bilderna men det är de inte haha!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Agnes, jag tänkte börja med en blogg här på nouw då jag har mycket bilder & tankar osv som jag vill dela med mig av. Här kommer jag försöka uppdatera varje dag. 

Jag har tidigare haft en blogg, men valde att börja om då det var så länge sen & dessutom har nouw en bra app. Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments