THE PERFECT RED VINYL JACKET

Vintage red vinyl 

Hiyah !

New week has started and I'm excited ! I've started to train again and let me tell you, even one little jog makes me feel amazing ! And even exercising 30 minutes a day makes my whole body feel so much more energetic & better and therefore I'm going to keep this up for sure. I'll be working almost every day this week, but that's quite okay. Today I'll be seeing Suvi & Janina and we'll take some pictures and get our personal goodie bags from the Marsaana office. Also on Monday I received a package from Vichy. I will be showing you guys what I got from them this week - so stay tuned if you're interested !

Now I will be getting ready, talk to you soon angels <3

Hope you have an amazing day !

---

Moikka !

/ Uusi viikko on taas täällä ja mä oon innoissani ! Oon alkanut taas treenaamaan pitkästä aikaa ja anna kun kerron teille, kuinka edes yksi pieni lenkki saa mut tuntemaan niin hyvältä ! Edes 30 minuutin treeni päivässä saa mun koko vartalon tuntumaan niin paljon energisemmältä ja paremmalta ja siksi aijonkin alkaa pitää tätä yllä ehdottomasti. Mulla on melkein joka päivä tällä viikolla töitä, mutta se ei oikeestaan haittaa mua yhtään. Tänään aijon nähdä Suvia ja Janinaa, joiden kanssa mennään ottaa hieman kuvia ja haetaan meijän henkilökohtaiset lahjapussukat Marsaanan toimistolta. Maanantina muuten sain paketin Vichyltä. Tuun näyttämään teille tällä viikolla mitä paketti sisältää - joten pysykää kuulolla, jos teitä kiinnostaa !

Nyt alan valmistautumaan, puhutaan pian angles <3

Pitäkää upea päivä ! /


Outfit details

Jacket / Vintage

Top / Zara

Pants / Ril's

Bag / Wish

Shoes / Stradivarius

Sunglasses / Zara

Earrings / Gina Tricot

Likes

Comments

NennaKalsi
NennaKalsi,
Siis toi takki on ihan super upea ja vielä mahtavammaksi sen tosiaan tekee, kun se on vintagea!! Rakastan tätä kokonaisuutta tässä 😍
nouw.com/nennakalsi
MillaK
MillaK,
Vau mikä takki! 😍
nouw.com/millak
aurorabinder
aurorabinder,
Ihanat kuvat!
nouw.com/aurorabinder
TheSHE
TheSHE,
upea!! ihana postaus 💕
nouw.com/theshe
louisewin
louisewin,
Love your style!!
nouw.com/louisewin