MEETING A NEW FRIEND

Hiyah !

I hope you’ve been having a better week than me. On Monday my boyfriend left for army and it was honestly a shock to me. I knew that he was leaving, but actually seeing him leaving and knowing that we won’t see awhile - kinda broke my heart.

On Tuesday one of my bestfriends flew back to Brighton to study and I was so heartbroken since we hadn’t seen for months and only had couple weeks to spend our time.

But to a more cheerful topic. Last week I met the gorgeous @AndStyleIs for coffee and we ended up spending somehow 5 hours together talking about everything. I’m so thankful to meet someone who is so positive about life and truly an amazing person all together <3

Here is some pictures we took that day !

//Moikka !

Toivottavasti teillä on ollut hieman parempi vikko kuin mulla. Maanantaina poikaystäväni lähti inttiin ja pakko sanoa, että se tuli aika shokkina. Tottakai tiesin, että hän lähtee mutta kun näin hänen oikeesti lähtevän sai mut tuntumaan pahalta.

Tiistaina yksi parhaista kavereistani lensi takaisin Brightoniin opiskelemaan ja olin aika heartbroken, koska emme olleet nähneet moneen kuukauteen ja ehimme viettämään vain muutaman viikon yhdessä.

Mutta pikkasen iloisempiin asioihin ! Tapasin viime viikolla upean @AndStyleIs kahvilla ja vietimme lopulta 5 tuntia yhdessä jutellen aivan kaikesta ! Olen niin kiitollinen, että sain tavata aivan upean ja positiivisen ihmisen <3

Tässä muutama kuva, jotka otimme sinä päivänä !


Likes

Comments

RoosaR
RoosaR,
Hei aivan ihana oli tavata!! Huomena uudestaan😘❤️
nouw.com/roosar
LaDolceMusica
LaDolceMusica,