LEOPARD JACKET & LEATHER

Hiya guys !

The other day I stumbled into H&M after work since they already started their sale season. When I was in Copenhagen I found this faux fur leopard jacket and totally fell in love with it but since it cost 99€ I decided to think about it. I ended up not buying the jacket and I've regretted that decision ever since - and seeing leopard jackets all over the internet haven't helped at all - so on Monday when I stepped into the store and saw it -50% on sale I just needed to get it ! I swear that this had to be fate haha.

@andstyleis asked on her blog that what do others think about wearing two leather pieces at the same time and I have to say that it does look good ! I wanted to try wearing a whole leather outfit myself so I decided to wear a peplum leather shirt and leather trousers with the leopard jacket. I did have some doubts about it first, but seeing how the photos turned out I really think that it looks chic !

// Hello !

Muutama päivä sitten päätin kävästä H&M liikkeessä töiden jälkeen, koska näin että he olivat alottaneet jo alennukset. Kun olin syksyllä Kööpenhaminassa löysin heidän H&M:stä aivan ihanan karvatakin leopardi printillä, mutta se maksoi 99€, joten päätin jäädä harkitsemaan asiaa. Lopulta en ostanutkaan takkia ja se on jäänyt harmittamaan siitä asti - eikä leopardi takkien näkeminen joka puolella Instagramissa ole auttanut yhtään asiaa - joten Maanantaina, kun astuin liikkeeseen ja näin kyseisen takin -50% alessa mun oli vaan aivan pakko ostaa se ! Oon aivan varma, että tää oli kohtalo haha.

@AndStyleIs kysyi blogissaan, että mitä mieltä muut ovat kahden nahka vaatteen yhdistämistä samaan aikaan ja mun on pakko sanoa, että se näyttää mun mielestä sairaan hyvältä ! Halusin itse kokeilla koko nahka asua, joten päätin yhdistää uuden takin kanssa nakhaksen peplum paidan ja nahka housut. Mulla oli hieman epäiyksiä aluksi, mutta kun näin millaisia kuvista tuli niin mielestäni tää asu on todella chic !

OUTFIT DETAILS:

Jacket / H&M

Shirt, pants, bag, boots / Zara

Hat / NaKd.com

Likes

Comments

Sannanq
Sannanq,
Ihana blogi sulla 😍
nouw.com/sannanq
aadavedenoja
aadavedenoja,
Kiitos ja samoin !!😍🙌🏻
nouw.com/aadavedenoja
RoosaR
RoosaR,
Just näin!! Tää lookki näyttää aivan super hyvälle😍!
nouw.com/roosar
aadavedenoja
aadavedenoja,
No niin näyttää !! Kiitos sulle 😏❣️
nouw.com/aadavedenoja