FIRST DAY OF SNOW

Yesterday was the first day we saw snow here in Finland. I was at the movies with my boyfriend watching the Justice League while it started snowing and when we got out the whole ground was covered in snow. It was the prettiest sight in a while. It was a nice change into these grey coloured days. Unfortunately today all of the snow melt into a black slush. So were are back where we started....*sigh*. I'm still sure that there will be snow on Christmas eve. At least I hope so.


But good news ! It’s Almost Black Friday and I am excited !!! I’ve already looked what I might want to buy on Friday. Also I have couple surprises for you guys, but you will hear about them later this week...so stay tuned ;)

At the moment I'm laying in bed with a mug full of hot chocolate and I'm thinking about watching a movie since I don't have an early wake up call tomorrow ahh. Hope you all have a nice week ahead<3

// Eilen oli ensimmäinen päivä, kun näimme lunta täällä Suomessa. Olin leffassa poikaystäväni kanssa kattomassa Justice League elokuvaa, jonka aikana oli alkanut sataa lunta ja kun pääsimme ulos maa oli aivan valkoinen. Se oli kaunein näky vähän aikaan. Oli kivaa vaihtelua tähän kauheeseen harmaaseen säähän mitä on nähnyt joka päivä. Mutta niin kuin aina tänään kaikki lumi suli ja muuttu mustaksi loskaksi. Joten ollaan taas alkupisteessä...*huoh*. Oon kuitenkin aika varma, että jouluaatoksi satais lunta. Tai ainakin toivon niin.

Mutta hyviä uutisia ! Black Friday on melkein täällä ja mä oon niin innoissani !!1 Oon jo kattonut mitä saattaisin ostaa Perjantina. Mulla on myös pari yllätystä teille, mutta saatte kuulla niistä myöhemmin tällä viikolla, joten...pysykää kuulolla ;)

Tällä hetkellä makaan sängyllä lämmin kuppi kaakaota kädessä ja aattelin alkaa kattomaan jotain elokuvaa, koska ei vihdoin ole aikasta aamu herätystä ahh. Toivottavasti teillä kaikilla on ihana viikko edessä <3


Likes

Comments

ebergengren
ebergengren,
amazing photos!👌🏼 nouw.com/ebergengren
aadavedenoja
aadavedenoja,
Thank you ❣️ nouw.com/aadavedenoja
Danielaikaheimo
Danielaikaheimo,
Ihanaa blogi sulla on 😊 nouw.com/danielaikaheimo
aadavedenoja
aadavedenoja,
Kiitos paljon !😍 nouw.com/aadavedenoja
Write a comment...
IP: 82.99.3.229