FEELING BLUE

People usually want to show all the highlights of their lives - me included. But everybody knows that sometimes there just are bad days, or bad weeks. Lately I’ve been feeling a bit unwell. Constantly tired and exhausted eventhough I haven’t done that much. I've been having a lot of bad days and been feeling that nothing has gone right. I blame it on the weather. It makes you feel a bit down. I'm the kind of person whose day starts all good when I see the sunlight right after I wake up.

But now I’m hopefully finally coming together and being myself again. I’m trying to start training slowly. 30minutes per day for couple times a week. I’ve noticed that when you start something slowly the results will be better and you can keep them up much better too. I also gotta say that I feel really uninspired at the moment. I don't like the pictures I've posted on Instagram and feel like I wanna start everything all over again and post a lot more nicer pictures than I've posted so far. So there's gonna be a bit of a change in my instagram game - hopefully.

And with the snowstorm breezing outside I've started to get vacation vibes a lot. Many of my friends are traveling at the moment and I just wish I could also get to lay on the beach watching the waves hit the shore while sipping my cocktail. Plus it didn't help that I started trying on my bikinis the other day just for the heck of it. Heh. Who else is waiting for warmer days ?

// Ihmiset haluu yleensä näyttää kaikki parhaimmat palat elämistään - niinkuin minäkin. Mutta kaikki tietää, ettei joka päivä voi olla ruusuilla tanssimista, Joskus vain on huonoja päiviä - tai viikkoja. Lähiaikoina mulla on ollut hieman huono olla. Päivästä toiseen kestävää väsymystä ja uupumusta, vaikka en ole paljoa tehnykkään. Ja jotenkin vaan ollut monta huonoa päivää, jolloin on tuntunut, että kaikki menee pieleen. Uskon sen johtuvan säästä. Tunnun olevan todella alaapäin, koska on vaan nii kylmä ja pimeetä, koko ajan. Oon sellanen ihminen, jonka päivä alkaa toldella hyvin, kun nään auringonpaistetta heti kun herään.

Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa asiat taas sujumaan ja alan taas olemaan itteni. Oon yrittäny alkaa hieman treenaamaan. N. 30min. per päivä muutaman kerran viikossa. Oon huommanut sen, että jos alotat asiat vähän hitaammin niin ne myös onnikstuu paremmin ja on helpompaa myös pitää niitä yllä. Pakko kanssa sanoa, että mulla on jotenkin todella inpiroimaton olo tällä hetkellä. En yhtään tykkää kuvista mitä oon postannu lähiaikoina Instagramiin. Joten siellä tulee olemaan hieman muutosta tulevaisuudessa - toivottavasti.

Ja samalla, kun ulkona on ollut hirveä lumimysrky viime viikon aikana mulle on tullut hirveä halu matkustaa. Moni ystävistäni on ollut juuri ulkomailla ja osa on viel tälläkin hetkellä joka on saanut mullekkin hirveän hingun maata rannalla katsoen, kun aallot lyövät rantaan ja samalla juoda ihanaa cocktailia. Ei myöskään auttanut se, että yksi päivä aloin hauskuuttani kokeilemaan bikinejä heh. Kuka muukaan ei jaksa odottaa, että tulee lämpimiä kelejä ?

Here is some vacation pics from the Weheartit to brighten up your day <3

Likes

Comments