DAD'S OLD LEATHER JACKET + VINTAGE PANTS

Vintage leather 

This look is actually one of my favorite ones at the moment. Would you have guessed that this jacket was my dad's 30 year old leather jacket ? I thought it was my mom's at first haha. It actually fits me very well ! I've found amazing vintage stuff from my parents closets and loving the vibes. These pants that I'm wearing in these pictures are also vintage - from my mom's closet. I'm so lucky that my mom was the same size as I am when she was my age.

This week has been very hectic, I’ve had events and work and eventhough it’s been a fun week I’m feeling very down at the moment. I’m stressing about my plans tomorrow and feel like I just want to watch a movie in bed and skip the whole first of May celebration. Since the weather is not very good I feel like I don’t want to go out at all. Hope it all works out tomorrow.

Hope you’ve had a nice week ! See you soon xx

- - -

/ Tää lookki on itseasias yks mun lemppari tällä hetkellä. Oisitteko arvannu, että tää takki on mun isän 30-vuotta vanha nahkatakki? Aluksi luulin, että se oli mun äidin vanha Haha. Tää takki oikeesti sopii mulle ihan täydellisesti, vaikka oon paljon pienempi kokosempi verrattuna mun isään. Oon löytäny paljon ihania vintage juttuja mun vanhempien kaapista ja rakastan näitä viboja. Nää housut, jotka mulla on näissä kuvissa on kans vintagea - mun äidin kaapista. Oon niin onnekas, että mun äiti oli saman kokonen mun ikäsenä, kun mä oon nyt.

Tää viikko on ollu tosi hektinen, mulla on ollu tilaisuuksia ja töitä ja vaikka tää onkin ollut ihana ja hauska viikko niin silti tällä hetkellä mun fiilikset on hieman maassa. Stressaan huomisia suunnitelmia ja tuntuu, että haluisin vaan skipata koko Vappu juhlinnat ja vaan jäädä sänkyyn katsomaan leffaa. Sääkin on niin kamala, että ei edes tee mieli lähteä ulos ollenkaan. Toivottavasti kaikki järjestyy kuitenkin huomenna.

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana viikko ! Nähdään pian xx/

Outfit details

Jacket / Secondhand

Top / Zara

Pants / Ril’s

Sunglasses / ebay

Necklace / Gina Tricot

Earrings / Nelly.com

Bag / wish

Likes

Comments

TheSHE
TheSHE,
siiis niiin älyttömän upea!!❤️❤️
nouw.com/theshe