Etter at jeg havnet på sykehuset på fredag ble jeg sikkelig redd for hvordan jeg har behandlet kroppen min. Hva jeg putter i meg. De vet enda ikke hva som var årsaken men jeg starter iallfall med nytt kosthold.

Uansett har fått gjort mye arbeid med bedriften & kleshaugen er halvert så mye har blitt gjort iallfall. Har egentlig ikke så mye å skrive om siden det ikke er så mye som skjer når man er sykemeldt

Likes

Comments


Sammen med 4 gode venner har vi startet en liten bedrift. Hvor vi kan tilby et vidt spekter av produkter & tjenester.
Så langt har jeg laget hjemmeside & Facebook-side så besøk oss gjerne på Minifanten & www.minifanten.com.

Tillegg til dette sitter jeg da å planlegger mitt bryllup, har så langt lagt planen om å begynne å se på kjole fordi det er mange å velge mellom. De forskjellige salongene har også 6 mnd bestillings tid.

Må først ta en prat med svigers og mine foreldre for å bestemme en dato men året blir 2018. Det gledes veldig i allefall.

Likes

CommentsHar egentlig tenkt lenge på å opprette blogg igjen, selv om jeg ikke blogget så mye sist har jeg liksom savnet en plattform/ dagbok hvor jeg kan skrive.

Hvis du har noen spørsmål så er det bare å skrive til meg.

Ellers har det ikke skjedd så mye siden sist har endelig startet planlegging av bryllupet & det er mye som skal iverksettes.

Likes

Comments