Funderar seriöst på att lägga mig ner IGEN och bara sova vidare , hoppas att förkylningen går bort men den verkar bara villa ligga i sig ...

• riktigt jobbigt då jag vill bli frisk NU.- i morgon så drar vi och kollar på huset , har ställt in resan till Halmstad då jag inte alls känner för att åka ditt nu när jag är förkyld.


- IDAG är det fredag så händer faktiskt inte så mkt mer än att killen kommer att komma hit idag och vara här över helg , like alleways.• så tills han kommer så tänker jag bara ta det allmänt chill och spendera dagen i sängen 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- ännu en kopp te , ännu mer halstabletter och ännu mer hostmedicin.

• känner verkligen att mitt liv är på topp just nu.


- men men , iallafall så går allting framåt , städat och haft mig , duschat och inväntar Mikaela och Fredrik som förhoppningsvis kommer snart😂👏🏻.

Kan snart inte hålla mig längre , help mer out.


Insåg också att det är torsdag idag , alltså går tiden undan och snart så är det fredag , sedan är det lördag längtar ihjäl mig efter att få kolla på huset...


- HOPPAS INNERLIGT ATT DENNA JÄVLA HOSTAN BARA VILL FÖRSVINNA , så jag slipper den åtminstone.

Någon som skulle vilja byta?🙈 bara för en stund...

Likes

Comments

Mamma har varit här o lämnat honung , hälsat / bussat med katterna , så nu är det bara att ta tag i resten ..

- detta är min 12:e kopp med te , alltså jag brukar inte ens dricka te...


• Mikaela och Fredrik är på väg till Göteborg men kanske skulle komma förbi en sväng o hälsa på katterna dom också 😍 , myspys på högnivå.


- ska försöka städa i ordning här och sedan får det bli o sortera ännu mera , har funderat länge på vad det är som luktar så hittade jag orsaken , en av kattungarna hade bajsat och pissat på golvet i hörnet , så bara att plocka upp o städa i ordning , bort med hela sängen o kolla hur det ser ut där under osv , sedan damsuga och skura o hoppas på att lukten försvinner.


" i hate THE smell "


Likes

Comments

- fick äntligen tag i min mor , så nu är hon på väg hit för att lämna honung och skryta om vad dom ska äta idag , bajs , varför måste jag vara sjuk när dom ska göra farfars röra? VILL MED HA.


• som tur är så var det inte bara jag som var sjuk , utan min far var också sjuk berättade min mor , så nu känns det bättre 😂.


- så ska starta en ny kopp te , fixa kattlådan och sedan ska jag tjöta några ord med mor min innan hon ska åka tbx till stan för att köpa reglar för att fortsätta sitt bygge!


Likes

Comments

1. Jag måste raka mina ben varannan dag annars är dom lika håriga som apan själv 😂

2. Jag var gravid när jag var 16 , skulle fylla 17 , förlorade min dotter:

3. Jag har kronkalle i röven.

4. Jag är JÄVLIGT rädd för min mammas katt.

5. Jag har varit RIKTIGT beroende utav energidryck.

6. Jag tatuerade mig från första början för att jag ville känna smärta , sedan blev det som en drog , det tog aldrig slut och jag var bara tvungen att ha mera , jag klarade inte av att såra min mamma , hon fick inte se att jag mådde så dåligt som jag gjorde.

7. Jag ångrar precis alla mina tatueringar även om dom har haft ett budskap med sig.

8. Jag har varit på rymmen och efterlyst.


9. Jag har rånat en kiosks när jag var mindre på gammal läsk 😂.

10. Jag fakade min syn för att få glasögon , jag tyckte att hon som kollade min syn var så äckligt jävla snygg så jag ville se ut som henne , så jag fick glasögon och klippte av mig mitt långa hår , jag såg ut som ett kiosk mongo efteråt.

Likes

Comments