Hej! 

Funderat om jag ska börja ta upp att blogga igen eller inte.. Har väl inte kommit fram till något. Om ni vill följa mig på instagram heter jag marias_foto där... :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart har hela denna måndagen gått också!
Vad har hänt för spännande? Inget direkt, har rensat i två flyttlådor och hittat massa med saker. Bilder , dagböcker m.m som ger en massa med härliga minnen!

Hittade ett klokt citat också som jag vill dela med mig utav!


Likes

Comments

Snart dags för sista deltävlingen i mellon innan andra chansen nästa gång. Idag kommer det ju i alla fall några igenkända ansikten! Hoppas på att Anton Edwall är bra och Linda Bengtzing! :)

Ska snart duka upp lite räkor, bröd, ostar, oliver och annat gott tillbehör. Mums!

Hoppas ni får en bra kväll trots skitvädret vi har just nu! :(

Likes

Comments

Godkväll!


Fredag idag igen. Skönt med helg!

Som ni ser har jag lagt upp 3 delar med bilder från Teneriffa! Kan säga att man längtar tillbaka! :)

Så hur ser helgen ut för er?
För min del blir det en lugn helg, ska troligtvis hälsa på farmor imorgon, sedan blir det melodifestivalen med mamma och syrran. Köpt lite räkor, vin och annat gott tillbehör tills dess så blir en riktigt tjejkväll tillsammans! Ska bli mysigt! :)

Jag hoppas vad ni än nu har planerat i helgen får en fin helg!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Antar att det finns några där ute som fortfarande läser här , trots jag varit dålig på att uppdatera!

Jag har massa med bilder från Teneriffa som jag måste dela med mig utav! Jag och min tjejkompis va ju där 8-15 december. Va skönt att komma ifrån snön. Detta va ju min första " solsemester " , dock blir de inte alltid som man tänkt sig. Det regnade och va grått i stort sätt 5/7 dagar. Så det va lite tråkigt. Men hotellet vi bodde på va FANTASTISKT! Vi hade ju all inklusive , va rätt skönt nu såhär första resan man gjorde kan jag tycka. Jag skulle nog aldrig klara av två veckor med det men en vecka räckte gott och väl.

Hotellet vi bodde på hette Bahia principe costa adeje. Kan verkligen rekommendera detta hotellet ett 4 🌟 all-inclusive hotell med god service och fantastiska områden ,stort utbud av mat på buffén och stora och fina pooler. Om man är lite yngre och bara vill festa och ha uteliv nära så rekommenderar ja dock inte detta. 

Bilder kommer inom kort!

Likes

Comments

Måndag igen, snart fredag! ;-)

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments