Tjena!
Jag har ju inte uppdaterat något den senaste veckan men det är för att jag inte har haft något att skriva om eller haft något inseende. Inläggen innan detta var mer ett slags test om jag ville fortsätta med bloggen men jag jag ska vara helt ärlig att ha en blogg är inget för mig.

Jag tycker inte att det är något kul och det är inget jag vill lägga en massa tid på när jag kan göra andra saker som jag facktids tycker är kul istället.

Detta är sista inlägget jag pallar inte ha en blogg så efter detta kommer inga mer inlägg NÅGONSIN!!!!
😱😱😱

Nej men helt seriöst så tyckte jag inte att det var något kul att ha en blogg och därför så kommer jag att bara låta bli att skriva.

Vet inte mer vad jag ska skriva...

Hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej! Sorry för dåliga bilder men var lite svårt eftersom jag inte sysslar med stillastående hoppning😕

Hoppningen gick helt ok hade ju inte hoppat han förut så visste ju inte riktigt hur han var. Det kändes som om jag skumpade jättemycket men visade sig att jag satt för tungt i sadeln. Sååå... Till nästa gång måste jag träna på/ börja med att stå i trepunkts sits
😝

By the way på bilden hoppar jag 70cm. Kändes som om jag borde träna på att hoppa flera hinder i följd på 70cm.
Eftersom jag ska tävla 70cm med omhoppning på en häst jag inte ridit på 2 år
😵

På den andra eller första bilden (vet inte riktigt i vilken ordning bilderna kommer i) är ju of curse Nalle.
Fick veta att han inte mådde så bra
😢 helt ärligt har jag inte märkt så mycket skillnad på han förutom att han blivit otroligt sällskaplig på senaste och e ganska hängig😰
Vet inte att det är så att han är halt eller bara har ont vad jag kan se så har han inga uppsvullnade eller så
😢
Får bara helt enkelt koppas att han blir bra snart så jag kanske kan rida han snart.


Vet inte när bästa inlägg kommer
Antagligen när jag har kommit på någonting att skriva om med tills dess Bye
😘

Likes

Comments

Tjena😋
Jag antar att det inte kommer som en chock att denna kategorin kommer handla om hästar.
Eftersom att det här med att blogga inte alls är jag egentligen så tycker jag bara blev tvungen att blanda in hästar i det också. Jag kommer nog och förhoppningsvis att lägga ut mycket under denna kategorin så håll utskick kan nog var kul att kolla här även om man inte är hästintresserad.

Hästen på bilden är typ min andra halva😍
Han heter Naghano LH kallas för Nalle och är en SWB född 07. Valack på 170 (165,5 om man ska vara exakt)
Han är efter Maraton och Playtime bara det värmer i mitt hjärta, jag älskar Maraton.
Står på Varbergs ridskola som ridskolehäst.

Om det är något hästnamn ni kommer få på hjärnan efter ni läst min blogg så ät det Nalle☺️
Jag har typ något weird vana att alltid prata/skriva om han.

Jag själv har ridit i 9-10 år och skött om allt från unghästar till galna westenpollar (söker medryttarhäst). Jag rider på Varbergs ridskola men som sagt söker medryttarhäst. För det mesta är jag inriktad på dressyr förutom när det har gått skit då vill jag bara sätta mig på en bänd och tänka på hur mycket jag då hatar dressyr (men det är bara för tillfället)

Jag kommer troligen ha lite svårt att dela upp kategorierna och bara ha hästar under denna kategorin but l will give it a try. Men som sagt så spenderar jag halva mitt liv i en betong klädd byggnad med plast tak.

Troligen kommer nästa inlägg under denna kategorin ut på lördag. Då kommer det troligen bilder från min hoppträning. Ses då😘

Likes

Comments

Hola! Ok om du förväntar dig att jag i detta inlägget ska berätta hur jag sminkar mig eller från vilka märken mina kläder kommer ifrån för det är typ antingen soptunnan eller från mammas garderob😟😝
Då tror du fel för i detta inlägget ska jag först skriva hur jag önskade att min morgonrutin var och sedan hur den facktids är så maybe att detta blir ett fett långt inlägg men deal with that.

Först hur jag önskade hur min morgonrutin såg ut:
Vakna 5.30 och går ut och springer i en timme efter det så tar jag en lång dusch. Sedan tar jag på mig kläder som jag tycker passar till min personlighet och som jag känner mig bekväm i och sätter upp håret i en as tambl frisyr. Jag skiter i att sminka mig för att jag är nöjd med mig själv. Sen så skänker jag pengar till massa bra saker. Efter det så äter jag en ekologisk frukost bestående av yoghurt färska jordgubbar från trädgården och egen pressad apelsinjuice. Sen är klockan typ 8.00 och då så cyklar jag till skolan.

😂😂😂😂😂
Ja det kommer ju aldrig att hända
😢
Ok nu kommer min nuvarande morgonrutin. Typ...

Jag vaknar 7.30 och springer in i duschen. När jag ändå är på toaletten så tar jag gårdagens kläder från tvättkorgen. Sen så borstar jag håret med ett gammalt fisk skett och sminkar mig med lingon och senap. Till frukost äter jag kattmat med majonnäs sen är kl typ 8 och då måste jag skynda mig om jag orkar cykla till skolan.

Ok om du inte känner mig i verkligheten så kommer du troligen att tro att jag är helt dum i huvudet men jag är helt ok med det. Ses i nästa inlägg
😘bye

Likes

Comments

OMG!! Så excited första inlägget! Nej!😠 Det är absolut inte min känsla just nu.😖 Asså det känns som att första inlägget är typ jobbigast...😟 Du vet vanliga (jag är inte vanlig) vanliga människors första inlägg ser typ ut så här:

Hej! Jag är så glad nu det är liksom första inlägget OMG...

Bläää stakars människor
😷. En sak till innan jag postar detta fett dåliga inlägget om du (som läser inte för att jag tror någon mer an typ min mormor kommer läsa detta men ändå) är en person som inte typ klarar av svordomar/ inte kan engelska eller är föd typ på 1600-talet och inte vet vad tex yolo, vgd, bah och typ m.m betyder så borde ni antingen skaffa Google översätt eller en kompis som är föd på 2000-talet (det är jag hihi😉) eller så kanske du helt enkelt ska hålla tillbaka till att bara läsa Hallands nyheter eller Göteborgs posten. Ok nu blev detta ett fett långt första inlägg men men lev med det ok!? Vet inte när nästa inlägg kommer men jaja. Bye😘

Likes

Comments