​Hej og velkommen tilbage :)

OBS. Hvis du er ny her, så husk at du kan læse om mig, ude i venstre side 

I det her indlæg vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg egentligt render rundt og laver. Til dagligt går jeg i 7. klasse i en by i Midtjylland der hedder Viborg. Efter skole, elsker jeg -som alle andre 13 årige- at være sammen med mine venner, gå i byen og bruge en masse penge, som jeg i bund og grund ikke har, gå lange ture med min hund, og læse. Jeg elsker bøger så som: Harry Potter, Hunger Games osv. Men det jeg læser mest af, er blogs. Jeg synes at det er så fedt, at få andres meninger og historier, især hvis det ikke bare handler om ,,Se mine nye sko, som jeg har fået sendt, de er så smukke og dejlige'' i kender typerne! 

Jeg elsker desuden at tage billeder, og i de kommende opslag vil jeg også, bruge nogle af dem jeg har taget :)

Jeg bruger rigtig meget af min tid, på at skrive. Jeg skriver både historier, men -sjovt nok- også blogindlæg, og jeg håber virkelig i kan lide det!

HUSK: Hvis der er et bestemt emne i gerne vil have jeg skal skrive om, så kontakt mig på min mail.

KH Sofie

Likes

Comments

Ja.. Grunden er rimlig simpel. Jeg har altid været den der stille, og måske lidt nervøse type, og at starte sådan en her blog i min alder, er ret unormalt hvor jeg kommer fra. Jeg regner med at jeg vil gøre mig selv offentlig, når jeg er færdig med folkeskolen i Juni 2019. Men jeg føler bare for at starte min blog nu, da jeg har så meget blod på tanden, og er klar til at skrive en masse historier. JEG HÅBER: Stadig at i vil se med :)

PS. Bare kontakt mig på min mail, hvis du har et emne, som jeg skal skrive om.

- Sofie

Likes

Comments