Det blir en AHT

Nu har det varit tyst här igen ett par dagar men jag har spännande nyheter som gör att jag varit upptagen på annat håll..

Som en del vet så gick min älskade vovve bort i januari efter att ha varit sjuk till och från sedan hösten. Saknar henne enormt mycket och det har känts så oerhört tomt här hemma.

Har haft hund hela mitt vuxna liv men efter att ha förlorat två hundar i cancer, först Igor 2012 och sen gumgum 2021 så svor jag på att aldrig mer fästa mig vid en hund.

Men ibland vill ödet annorlunda.. Snavade över en annons på facebook om en omplaceringshund ett par mil från mig. Det var något som gjorde att jag fastnade för honom så skickade ett mail till uppfödaren.

Och i söndags var jag och mina föräldrar dit och hälsade på och dagen efter blev det bestämt att han flyttar till mig! Helt underbar, energisk och sprallig kille på 14 månader.

Han är av en ovanlig ras och därför säljs han med bibehållen avselsrätt, det vill säga jag äger honom men uppfödaren har rätt att använda honom i avel.

Han är en American hairless terrier, med päls. Uppfödaren ska ställa ut honom nästa lördag så dagen efter ska jag hämta hem honom :)


Gillar

Kommentarer