Hey,

Idag syntes jeg, at vi skal tale lidt om skønhedsidealer, og i det hele taget bare omkring, at føle sig tilpas i sin egen krop.

Alt det her med skønhedsidealer og hvad den perfekte krop er, har kørt rigtig meget rundt på nettet og de sociale medier. jeg syntes, at det er en ting som er vigtig, at tage op, da mange unge føler sig utilpas i sin krop. Det sker tit fordi de ser andre folk, så som modeller og andre meget trænede kroppe, rundt omkring på de sociale medier. Men det er på de billeder hvor, at folk kan "snyde" som jeg kalder det, altså hvor man går ind og lægger filtre på, og gøre sin numse eller barm større, eller får sixpack. Dermed ikke sagt, at det er forkert at lave om på billeder, jeg ville bare gerne ud med et budskab om, at alt det du ser på nettet nødvendigvis ikke ser sådan ud i virkeligheden.

Jeg har i en længere periode følt mig meget utilpas omkring min krop, og har i mange år prøvede, at lave om på den, hvilke jo selvfølgelig ikke kunne lade sig gøre. jeg er født som jeg er, og det er der ingen der kan lave om på. jeg vil altid kunne træne, og få en sixpack hvis jeg virkelig ville, men jeg kan ikke bare få en kæmpe numse, hvis jeg naturligt er født med en lille.

En hver krop er forskellig, man kan have store eller små bryster, en stor eller lille numse, men uanset hvad man har, skal man være tilfreds med sin krop. Og ja det er jo sikkert nemt for mig og sige, når jeg selv er tilfreds med min,. men det har krævede mange år, at få mig selv til og indse, at jeg er ok som jeg er. Og jeg er slet ikke 100% tilfreds, der er selvfølgelig mange ting som jeg godt ville lave om på, men jeg er ikke utilfreds med den måde jeg ser ud på mere.


Disse ting er nogle af dem som jeg har brugt for at føle mig mere tilpads og tilfreds med/i min krop.

1) Træne eller gå til en sport.

2) Spise sundere.

3) Skære ned på slik ( man skal spise slik, men bare ikke hver dag ).

4) Lade hver med, at lade mig påvirke af modeller eller andres kroppe.


Og jeg ved godt, at det ikke er alle der har lige nemt ved at tage på/tabe sig, men realiteten skal man bare ikke lade sig påvirke af alt det man ser rundt omkring på nettet.

så min konklusion er, at den "perfekte" krop ikke findes.

jeg håber at i nød mit indlæg, og at i kunne bruge det til noget. Dette indlæg er kun til inspiration, og ikke til for at støde nogle.

XOXO Pigerne.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey,

Idag tænkte jeg, at vi skulle tale lidt om nogle konfirmations ønsker. Jeg er selv blevet konfirmeret fra et år siden, og der stod jeg uden ønsker, helt blank. Så jeg ved at det kan være svært, at finde ønsker. Det er derfor, at jeg ville give jer lidt inspiration, til forskellige ting du kan ønske dig. Jeg syntes, at det kan være svært at ramme alles smag, men jeg har prøvet så godt jeg kunne. Der er lidt i forskellige prisklasser, da jeg ved, at det er forskelligt hvad folk giver for. Men du skal huske, at du godt kan ønske dig en dyr ting, hvor folk har mulighed for, at slå sig sammen, og give et tilskud hver til gaven.

Jeg håber, at i kan få inspiration, og nyder indlægget.

XOXO pigerne

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey,

Vi blev alle 4 konfirmeret sidste år, sååå vi har lidt en ide om, hvordan det er at blive konfirmeret!! & det er virkelig en stor dag. En dag du ALDRIG vil glemme!!

Nu når vi har kommet med nogle ideer til konfirmationskjoler ville det også være en god ide, at finde nogle sko. SÅ her er der 6 par konfirmationssko. Der er 4 højhælede & 2 par sneakers. Jeg kan virkelig godt lide de højhælede oppe i det højre hjørne!! <33


XOXO Pigerne

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey,

Vi alle ved, hvor meget en konfirmation betyder for en. & til ens store dag skal man selvfølgelig også have det perfekte outfit.

Så vi har fundet nogle forskellige konfirmations outfits. Der er lidt til en hver smag. Om du enten er til bukser eller kjoler er der lidt forskelligt.

XOXO Pigerne

Likes

Comments

Hey,

Som I jo ved er vi 4 i vores “gruppe”. Og det kan nogle gange være lidt besværligt. Fordi at vi skal være 4 om, at blive enige om en ting. & med 4 betyder det nemlig, at der er 4 forskellige meninger. Fordi selvom, at vi er bedste veninder betyder det ikke, at vi er 100% ens & at vi tænker ens. Vi har 4 forskellige meninger, 4 forskellige familier & vi er bare 4 forskellige piger.

Men for at sige sandheden har jeg egentlig ikke været træt af de her 3 piger. Jeg har kun kendt Mille & Caro i omkring 6 måneder, men det føles som om at jeg har kendt dem alle i flere år & det er noget af det fedeste! At man kan få den følelse af, at kende nogle så godt at det er som om, at du har kendt dem for år & at de altid har stået bag din ryg.

Så som et svar på spørgsmålet, nej jeg er aldrig blevet træt af dem på den måde.

XOXO Pigerne

Likes

Comments

Hey,

Pubertet. Puberteten er en periode ALLE får i deres liv. Nogle før andre. De fleste piger kommer i puberteten i 9-14 års alderen, imens drenge vil komme i puberteten imens de er 10-17 år. Men det vigtige her er at huske at hvis du er kommet tidligere eller senere i puberteten end den her alder skal du huske, at det bare er en gennemsnits alder.

I puberteten for pigerne sker der en masse ting. Du får en masse humørsvingninger, hvilket betyder at du kan gå fra at være glad til sur på få sekunder. Folk omkring dig kan blive meget nemt forvirret fordi, at du skifter dit humør så hurtigt. Det er bare dine hormoner. Du vil også få menstruation på et tidspunkt. Menstruation er noget af det mest nederen, at have fordi at du vil bløde i underlivet & man kan altså godt nogle gange føle at det er lidt klamt. Mange unge piger vil gerne i puberteten hurtig & få menstruation, fordi at de så vil føle sig mere “voksen”, men jeg vil bare gerne lige fortælle dig: du skal nyde din tid imens du ikke behøver, at tænke på om du har blødt igennem eller om du snart vil få menstruation igen. De fleste folk der har menstruation får også menstruationssmerter, hvilket gør så ondt!! Jeg fik først menstruationssmerter efter lidt over et år & jeg havde bare troet at folk overreagerede når de talte om det, men det gør de ikke. Det gør faktisk rigtig ondt. Så det er en anden ting du skal være glad for, at du ikke får de smerter.

Faktisk sker der en masse i den her periode af dit liv. Men, hvis du ikke ved alt om det & godt kunne tænke dig, at lære mere om det så spørg din mor eller du kan søge på nettet.


XOXO Pigerne


Likes

Comments

Hey,

I dag synes jeg at vi skal snakke om sociale medier.

Sociale medier er VIRKELIG en stor del af vores (altså os unge) hverdag & vi bruger flere timer om dagen på dem.

Vi lever i år 2000 & os der blev født i år 2000 er en pisse fed generation!! Altså se på os, det er imens vi lever op at hele fremtiden bliver lavet. Alle sociale medier starter nu, alle bloggere & YouTuber bliver populære nu!! Hvad kan man ikke nu?! I de her sociale medier er vi mega kloge. Og ved meget mere end vores forældre (altså, halloooo endelig en ting vi er bedre til…)

Men selvom de her sociale medier er en PISSE FED ting, så er de også virkelig forfærdelige. Jeg mener de her sociale medier er så seje og kan en masse sejt, men de er også begyndt at skabe en masse problemer. Med blandet andet internet mobning eller deling af nøgenbilleder. De er nogle mega forfærdelig ting som først er begyndt, at dukke op her de sidste år. Hvilket er en mega trist ting. At noget så fantastisk også er så forfærdeligt.

Nogle gange når jeg kigger tilbage på dagen så tænker jeg lidt, hvordan jeg kunne have brugt så mangggge timer på, hvad?! INGENTING... Altså ja, vi sidder og liker en masse opslag & bare scroller igennem Facebook, men det er jo ikke fordi at når jeg om aften går i seng, at jeg kan huske noget af det jeg har set på Facebook eller instagram.

Jeg prøver ikke at sige, at vi ikke skal bruge tid på instagram. Fordi seriøst jeg ELSKER instagram & er begyndt at poste ret meget der inde. Men bare at jeg nogle gange tænker, at vi bruger ret meget tid på de her sociale medier uden at få noget ud af det.

Instagram er faktisk en oplagt mulighed til, at blive inspireret til fx. et fedt outfit & jeg bruger selv en masse timer på at sidde og kigge på folks opslag & blive inspireret til mit værelse eller til noget tøj jeg skal købe.

Men det er begyndt at blive så populær at nogle folk kun lægger sponsoreret opslag op, fordi de altså vil tjene penge på at fx ved at vise et produkt frem eller skrive om en hjemmeside.

Men nogle gange føler jeg, at det generelt går for meget op i følger & likes. Nogle gange går det for meget op i at få likes & følger, at man faktisk mister lysten til at poste billeder.

begynder at konkurrere med andre folk & den eneste grund til, at man til sidst lægger billeder op er, at få flere likes.

Jeg ved fra mig selv, at hvis jeg kun får 25 likes på et billede på instagram kan jeg godt blive skuffet & måske slette billedet selvom at jeg har lagt tid i at tage billedet & finde en perfekt tekst.

Hvilket jeg synes er HELT forkert!!

Fordi det er da helt vildt underligt, at vi skal tænke på, hvor mange der har liket vores billeder eller hvor mange følger vi har. Når det burde handle om at dem der ser dine opslag skal være en der faktisk bruger tid på, at se dine opslag & ikke bare trykker på like og så scroller videre.

Men når alt kommer til alt, ville jeg ikke kunne se mit liv uden de her sociale medier.


XOXO Pigerne

Likes

Comments

​Hey,

Jeg ELSKER virkelig, virkelig meget quotes. & de kan virkelig ændre mit humør. Fra glad til ked af det & fra ked af det til glad. 

Så derfor har jeg fundet 12 ret søde quotes som jeg synes I også skulle have fornøjelsen af at læse!! <33

Jeg håber, at du fik lyst til at læse nogle flere quotes nu (det gjorde jeg ihvertfald, ahaaha)


XOXO Pigerne

Likes

Comments

Hey,

I har nok, de fleste af jer, prøvet at have en tæt ven/veninde, som endte med, at vende jer ryggen..

Det har vi ihvertfald alle fire prøvet. Siden vi er startet på denne her skole, har venner og veninder kommet og gået. Også fra de gamle skoler! Og jeg (Vilma), forstår personligt ikke selv, hvordan folk kan få sig selv til det, eller gøre SÅ lede og totalt uacceptable ting, som folk har gjort mod mig og andre. Og det værste er, at der ofte ikke er andre til, at sætte en stopper for de ting de gør. Jeg har været ude for rigtig mange ting, som bare ikke er i orden på nogen måde.

VI har nok alle haft venner vi ikke har mere. Enten er I bare vokset for hinanden eller også er I kommet op og skændtes eller også har din veninde bare spillet falsk over for dig.

Hvis du ikke ved hvad vi mener med en “falsk ven” så er det fx. hvis dig & din veninde er rigtig gode veninder og hun siger at hun elsker dig og alt det der, men ivirkeligheden så mener hun ikke et eneste af de ord hun har sagt.

Det kan virkelig gøre ondt, at få afvide at din veninde at din rigtig gode veninde taler grimt om dig bag din ryg.

Derfor bliver vi nødt til at tale med hinanden om ting som dette. Fordi det kan enten være at det ikke var det din veninde mente & hende der fortslte dig det har mistforstået, hvad hun sagde eller “pyntet på sandheden” eller også kan det være at hun synes at du gør nogle rigtig irriterende ting og at hun ik tør sige det til dig og derfor siger hun det til dine andre venner.

Meb ligemeget hvad det er hun mener kan man VIRKELIG blive såret af det.

Derfor skal vi også passe på vores venner & kun være venner med folk man kender (eller ihvertfald ikke fortælle til en du har kendt i 1 dag om noget virkelig privat...)


Nu når vi taler om, at man skal passe på vores venner vil jeg også sige noget andet. Vi lever i den her tid, hvor man kan føle sig ekstra sej, hvis man har en masse følger på instagram eller får en masse likes på sit profil billede på facebook. Fordi så vil det skabe den her “status” om at du er ret sej fordi at du får så mange likes. Men det vil vi fortælle om i et andet indlæg.


Det vi bare er kommet frem til her i livet er, at miste en god ven er noget af det væreste & kan såre dig så meget!! <33


XOXO Pigerne

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey,

Det er morgen klokken er 06:50 og du skal op og i skole, men har bare lyst til at gemme dig under dynen. Så er der ikke noget bedre end en dejlig blød trøje!!

Jeg har fundet 13 bløde sweaters som du kan have på en dag, hvor du bare ikke vil i skole, men som alligevel viser at du har gjort lidt ud af dit outfit, uden at du har. (Det da altid dejligt, at folk tror du har gjort noget ud af dig selvom du ikke har? ahaaha!!)

De her sweaters er også meget enkelte i deres farver og ville alle passe til forskellige bukser. Du kan fx. putte dem sammen med et par sort bukser, men du kan også tage et par bukser på der kan spice dit outfit op (Hvis du ikke har nogle bukser der kan hjælpe dig med at spice dit outfit op, har vi fundet 9 par til dig her: kortlink.dk/sxm6)

Jeg håber, at du kunne få lidt inspiration!! <33


XOXO Pigerne

Likes

Comments