Har ej bloggat för har inte vetat vad jag ska skriva och har haft väldigt mycket att görs på sistone, ska ha en fest om 2 veckor i en lokal i boxholm så har haft med set att göra, sen lite plugg m.m.
Umgicks med mina friends igår, vi var i longen och badade. De kom några fler senare så jag vågade direkt ej bada. :s
Har inget direkt med att skriva, hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick sån fet ångest när Gustav min svenska lärare sa att de var nationella i svenska idag.. för jag hade inte ens börjar med mitt. (redovisning) men fick han att gå med på att jg ska göra de på torsdag, så idag har jag pluggat och sovit efter skolan. Skulle träffat Alva idag egentligen men kunde ej det eftersom jag hade plugg att göra.
imorgon har jag sovmorgon till 10 å sedan slutar jag12, så skönt!!
Ska fortsätta kolla på filmen nu, ville bara skriva om min dag! det är rätt mysigt art skriva av sig sin dag, godnatt! ♥️

Likes

Comments

Efter min efterlängtade catnap tog jag upp instagram och såg att jfr.se hade rabatt på sina kransar till sommaren (midsommar) och jag har letat efter att beställa fina kransar skitlänge, så vart super glad och beställde hem en rosa fin krans. Jag blir ju alltid så grymt sugen på att beställa allt när jag väl börjat så beställde hem en real technique Powder brush, en hårolja, ett par solglasögon, en necessär och ÄNTLIGEN en LA new era keps som jag har helat ha så grymt länge! De är såååååå snygga, kan ta kort på allt när ja fått hem det.

Min pojkväns mobil gick sönder i torsdags så han hittade en iPhone 5 för 800kr, men han är inte direkt något iPhone fan så han tog min Samsung s5 så tog jag iphonen, det ända problemet med den är att den dör efter en halvtimme med full batteri, så får gå runt med PowerBank hela tiden..
Men jag beställde ett batteri i lördags så mpste nog få hem den imorgn tror jag, hoppas det iallafall.
Aja, ska spela lite episode sen ska jag sova. Godnatt 💋

Likes

Comments

idag är det en sådan där skit tråkig dag. regn å kallt å trött som ett jävla as. Sedan ska självklart folk Komma med sin onödiga jävla kommentarer också. Så trött på att folk ej kan tänka sig för när de förfan säger nåt. Jag menar, om man själv säger något då jävlar är det dödsfall som gäller.
Något bra med denna dag är iaf att My min livshjälte!!! ska ge mig en väska som hon ej använder. Min egna väska gick sönder när jag fick ett utbrott på fyllan, har en annan men den är såååå trash så skäms ju ihjäl alltså. Inga pengar har jag till de heller för den delen, så My räddar mitt liv ♥️♥️
Nåväl, nu ska jag ta en fet jäva catnap

Likes

Comments

hejsan! jag har faktiskt ingen jävla aning om varför jag skaffade en jävla blogg för, mitt liv suger. Händer inte ett skit i mitt liv. Har för det mesta tappat alla mima vänner så den ända ja i princip umgås med är min underbara pojkvän.
Tror att jag för mesta dels skaffa denna så jag kan skriva om livet när jag har lust, kan vara jävligt skönt ibland. Sen blir man ju jävligt sugen att blogga hela tiden, men när mm väl börjar med den skiter man i den så de finns ju egentligen inte någon mening med detta. Skitsamma, ville bara skriva mitt första inlägg så de ser lite vettigare ut Iallafall. hej

den jag älskar mest av allt på denna planet. fan vad underbar han är. ❤️

Likes

Comments