Vardag

Ligger i sängen och tittar på film. Sonen sover sen 1 timme tillbaka. Har haft så tråkigt idag. Varje dag är nästan likadan. Äter frukost, promenad med sonen, äter lunch, leker lite och städar undan, tittat film, sonen sover 2 timmar medan jag duschar och fixar mig och tvättar, visar middag och äter medan sonen leker och sitter i gåstolen, tittar en till film och bäddar sängen, somnar sonen o lägger mig bredvid medans en till film startas och somnar till den.

Så ser ungefär en dag ut för oss. beror lite på vädret men brukar vara ute ca 6 timar mins varje dag sammanlagt.

Nej måste försöka sova nu annars kommer jag inte få sova på hela natten.

Godnatt//Eric

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familj, Vardag

Hej jag och killen ligger här och har precis beställt lite saker från Wish som ska komma i september/oktober. Saker till oss och sonen som är bra att ha. Blev lite denna gången men får beställa mer nästa gång.
Sonen ligger här bredvid och sover och vi har precis startat film så ska kolla på den med killen nu men skriver imorgon.

//Erica

Likes

Comments

Familj, Vardag

Hej!
Blir inte bilder idag som jag skrev igår. har haft ganska mycket att göra idag. storstädat och fixat med massa saker. Försöker ju fixa så vi har allt innan vi går våren lägenhet. Allt till sonen iallafall. Det är det som är viktigast för mig nu.
Sonen har precis somnat så nu ligger jag här bredvid honom och tittar film.
Ska titta klart på filmen nu men skriver mer imorgon.

Xoxo/Erica

Likes

Comments

Bebis, Familj, Mamma, New in, Vardag, Äventyr

Hej. sitterjust nu i köket men ska snart gå och lägga mig. Sonen sover sen 2 timmar tillbaka och jag har fikat med lite papper här hemma. Var inte hemma innan 19 idag då jag, killen o sonen vart hos killens kusin. Har haft det riktigt trevligt faktisk. Har även vart i affären idag med min svärfar och hans fru. Köpte ersättning till sonen och lite annat. Imorgon får vi se vad som händer mer än att ficka bland lite kläder så jag och killen får plats hahah. Har en del kläder nu så måste fixa mer plats. Snart får vi ju våra egna lägenhet så det blir både skönare och lättare med allt då. Imorgon kanske det blir en sväng till Vänersborg och hämta post och fixa med pass till sonen. Åh vill utomlands till värmen nånstans. Nej måste prata med killen om det hahah.

Nej nu ska jag sova. Imorgon kommer lite bilder in och lite mer inlägg.

Godnatt//Erica

Likes

Comments

Hej
Antar att ni sover fortfarande. Nu började min morgon av att min son ville ha mat. Som tur är så harva ändå fått in ganska bra rutiner så han vaknar ara för mat och somnar igen sen. Skönt för mig att kunna fortsätta sova sen. När jag först fick reda på att jag vargravid kom det som en stor chock för både mig och pappan. Jag åkte in till sjukhuset för misstänkt blindtarm och kommer hem med nyheten att jag är gravid. Kl 3 på natten kom läkaren in och berättade. Sen kl halv 6 tittade vi med ultraljud att allt såg bra ut och det gjorde det. Bara att det fanns 2 "bubblor". Mina tankar gick med än gång till "vadå ska vi ha tvillingar?" Jag tror aldrig jag har vart så rädd någonsin innan. Iallafall nu ligger jag här bredvid mitt hjärta medan han äter.
Nej nu ska jag fortsätta sova för nu har han somnat igen.
//Erica

Bild från förut när han sov

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Erica är 21 år och har en son på 6 månader (nu i juli). Här kommer ni kunna läsa om varan vardag och hur det är att vara mamma och om min utveckling som mamma och min sons utveckling. Kommer mest att skriva om varan vardag.
Kommentera gärna om ni vill läsa om något speciellt.

Hoppas ni kommer trivas och att ni stannar kvar.
//Erica

Jag och min son

Likes

Comments