Hej Sverige! Nu är jag påväg hem från flygplatsen och nu ska jag hem och sova! och ikväll åker jag till Annica och förtärar lite -mycket- alkohol =)

Tips om man ska besöka Kosovo:
Toapapper - ha alltid papper i väskan eller i fickan, du har bara ren tur om det finns toapapper på de offentliga toaletterna.

Öronproppar - Det hotellet vi var på hade minsta möjliga respekt som man kan ha för sina kunder. Städa vid 7 på morgonen och tvättar kl 01 på natten, trots att det hörs upp till varenda rum på hotellet! ..

Fjädring - i bilen! Eftersom att vägarna är så dåliga så är det ingen bra idé att åka en skruttig Nissan mickra som förlorat all form av fjädring, du kan inte köra snabbt någonstans och du måste stanna för varje gupp, dem är riktigt kraftiga för sådana bilar.
Respekt - finns fan inte i detta land.Varken för bilister, cyklister eller promenerande människor. Alla tror att det bara är hon/han som tar sig fram och den personen ska alltid gå först, tydligen. De har gärna armbågarna ute också och går riktigt nära. (kanske bara en grej jag reagerar på som svensk?)

Tatuering - visa dem för guds skull inte! Framför allt inte om du är av det kvinnliga könet, alla glor sönder! Ha i alla fall inte nylonstrumpbyxor om du har en tatuering på benet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vårväder ute och solsken, cirka 14° igår och någon grad kallare idag =)
Var och köpte lite grejer på en jätte stor affär, allt totalt blev 150 kr, vinet kostade 20kr.. Så jävla billigt! Annars har vi druckit kaffe, ätit och gått runt i solskenet. Imorgon är sista dagen sen åker jag hem igen och lämnar min pojkvän kvar här, bara hoppas att han är godkänt inom kort! ❤

Likes

Comments