Hej!!
Nu har vi äntligen lov.
Jag har fått börja sätta igång min medryttar häst nu efter hennes skada och de e verkligen super kul. I söndags så hjälpta jag min kusin med att rida en häst efter som att hon passade två gästar och har en egen. I går (måndags) så va ja med två kompisar, vi hade jätte kul. Och idag har jag varit och kollat på när min lillasyster spelade fotboll. Jag spelar också fotboll men vi har ingen cup detta lovet. Men annars på lovet ska jag mest va med kompisar och rida.
Kram Filippa!! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Har inte upt något på nån dag och de e för att jag inte haft något att skriva om, kom gärna me nått förslag på va ja kan skriva om.
Idag så va jag med min kompis hos hennes super fina islandshäst. Jag har faktist inte ridit en islandshäst någon gång innan men det va superkul att få göra det. De va också välldigt kul att få tölta.
Jag fick också en super fin lycko ängel av hon, den är rosa med silvriga spenen. Nästa gång ja ska till Tilly ska jag sätta på den på hennes träns.
Nu så kollar vi på mello och äter chips (tror dom flesta kollar på de just nu).
Imorgon har jag fotbollsträning, sån tur att den e inne i gräshallen iallafall.
Här i Skåne har det faktist snöa nu, så de e ganska kallt eller ja kallt för oss här i Skåne ;)

Likes

Comments

Hej!!
Ja har inte lagt upp något nu på två dagar men de e för att ja sov över med min kompis och för att jag inte har gjort något speciellt.
Jag tänkte berätta om vart jag var på jullovet. Jag och min familj var på Kap Verde 🇨🇻. Kap Verde är ungefär 9 öar som ligger utanför Afrika, vi va på ön Boa Vista. Denna resan va så sjukt bra. Vi bodde på ett väldigt bra hotell med all inclusive. Men denna resan bestig bara av bad och sol, vi åkte alltså dit för att bara ta det lungt. Ja tror inte de va så mycket mer att berätta om denna resan.
Vecka 11 så ska jag och min pappa åka till Bad Gastein och åka skidor i en vecka, vi ska flygs dit. Jag har åkt skidor sen ja va 4 år och ja tycker det är super kul. Vi har faktist inte varit i alperna men ja vet ändån att det kommer bli super bra. Här i Sverige så har vi åkt sex gånger i Sälen och dom två senaste åren i Åre❄️😽.
Kanske kommer ett till inlägg idag eftersom ja fått en sak på posten som ja kanske ska visa.

Likes

Comments

Hej!!
(Gammal bild)
Idag i skola så hände det inget speciellt förutom att det är fredag förstås.! När ja kom hem så åkte vi nästa direkt ut till stallet för att på fredagar så rider jag ute på ridskolan, mest för att jag tycker det är kul och för att jag rider med en av mina bästa kompisar (hon som e med på bilden). Jag tyckte att de gick bra på ridningen, jag fick rida min favo häst på ridskolan som heter Mackan. Mackan är en 6:årig valack, tycker han är väldigt rolig att rida 😊. Vi hade markarbete och jag tyckte det gick väldigt bra. Vi hoppade först lite stunds och sen ett litet hinder med ungefär 6 galoppsprong till en lite större oxer som låg på ca 80 cm.
I denna bloggen kommer jag apsolut inte bara att skriva om hästar men det har blivit så nu dessa två inläggen för att jag inte gjort nått annat än ridit dessa dagarna 🙃. Jag kommer även att skriva lite om kläder/mode för att jag tycker det är väldigt roligt med kläder och sånt. Jag kommer kanske ibland visa något om jag köpt något nytt eller så. Jag hoppas ni kommer tycka det ska bli kul att läsa min blogg 😽.

Likes

Comments