hej hej dagboken =)

Vi åker om 18 dagar!! Till Thailand.

Behöver det verkligen, ska njuta varje sekund över att bara få vara med dig!, inga telefoner som ringer eller att det är kris på jobbet de lediga dagarna man har =),

Snart jul med, kommer väl bli fullspäckad!, Först hos mig, sen hos kristoffers mormor och på kvällen hos farmorn =), mysigt att få träffa alla iaf.

Kraaaaaam!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihop, längesen man skrev, det har ju hunnit bli jul, vi har rest, och nu börjar våren komma fram, lite iaf!.

Har ju haft praktik på en förskola sedan v 46, har verkligen saknat skolan, men va händer. Jo var vikarie på småbarn och vipps massor av nya bakterier. Skolan började i måndags och nu sitter jag här och har världens mega förskyldning =), tror att jag går i morgon i alla fall. En stund...

Vi, jag och kippan alltså. Vi drog iväg till Egypten den 4 Jan. Kippan fick en resa av mig i 20 års present. Jo det var underbart att komma bort, trots att hotellet vi kom på, araberna och stan var av ett annat slag än va man var beredd på,. men men. Tar man en sista minuten så ffår man väl skylla sig själv.

Saknar våren och sommaren starkt nu, all bara kunna slänga på sig ett par shorts och ett linne, att gå barfota på den varma sanden, men det är ju bara ca 5 månader kvar =D det går fort.

Studenten om 4 måndader + 1 dag!!. skönt, ska söka in till omvårdnad, att få jobba med människor. Hjälpa männinskor är rätt sak för mig!.

 

Puss och Kram allihopa,

 

 

Likes

Comments

Var i ullred i går, faktiskt den enda gången jag vart nöjd när jag går där ifrån =), känner mig riktigt glad =) Träffade Carolina en stund igår med, Trevligt Trevligt :D, skall åka in till stan med Kippan nu, , sen är det fest i Mölndal =) riktigt kul men jag känner att jag kommer att bli lite för onykter i dag =), låter kanske som en fjortis inställning meen =), kanske behöver vara det nån gång då & då =). Aja, ha det finast!

Likes

Comments

Ja nu får du äntligen vila i lungn och ro =(, kommer sakna dig bäbisen! Pussar och kramar,

Likes

Comments

Ja! unsättningen var i dag, på din födelsedag!. kan fortfarande inte förstå att du är borta, att jag aldrig kommer på höra dig skratta mer :( Älskar dig Morfar! Och grattis på födelsedagen!

Likes

Comments

hej hej, sitrter i skolan, har världens håltimme :( as seegt :) sommarlov om 6 veckor :P naaajs! snart helg med och allt känns som en dans på rosor! PUSs

Likes

Comments

JA! allt känns så spännade och nytt. Jag har så ont i magen =) Japp jag har gått och skaffat mig magkatarr ! lyckat. precis vad jag behövde!, jag hinner inte ha det, så himmlas mycket i skola nu, och jobbet. hinner inte med, vill bara sova, är så trött på detta väder, jag hade tillomed shoppat min Kappa, 3 par sommarskor, och massa kläder, men ja, dem fick man ju ha länge, en vecka typ, nej nu snöar det igen! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ va jag låter deprimerad, det är jag faktiskt med. Ja meen konstigt. Morfar låter iaf pigg, han kunde gå till hissen i dag tack vare sin rullator! du 3 som sa att allt skulle ordna sig! du drog nog en vit lögn, du ville väl inte såra mig ;). Idag har vi börjat med projektarbete, känns bra att det ska vara klart 2008. jag skulle ju gått ut nu, hade verkligen viljat det, att gå på högskola och plugga till mittdrömyrke. Men allt har en mening, vem vet, jag kanske ångrar mig och vill bli något annat. Kanske är det ett för slitsamnt yrke där man får se för mycket?= Om du undar, så Psykolog/beteende inriktning =) det verkar så himla spännande, iaf i Psykologin. Bara för att man går Barn & fritid så behöver man faktiskt inte vara en Fet Rökande Fjortis som skolkar hela tiden =). Ja snart skall vi ju spela upp våran pjäs för massa snorungar ;D skall bli jättekul faktiskt. Sitter och övar på låten nu, kan den inte alls, vet inte hur det skall gå ;D R Kelly - Move your body like a snake ma Martin Stenmark - Nästa dans Yves Larock - Zookey ÄLSKAR DEM!! Ja jag vet att jag har lite konstig musiksmak, men det är jag! haha Snart praktik och sen sommarlov, hääärligt! ska festa sönder mig denna sommaren!! Och äta massor av laktosfri glass ;D Puss på er allihopa!

Likes

Comments

Igen ;D känns som om att det är helg hela tiden vilket ju är jättebra =). veckorna går så fort hela tiden, det är så himla mycket att göra i skolan nu, särskilt min älskade Psykologi B ;D hehe .. Idag skall jag och massor andra dra in till tattooexpo ;D skall bli gör kul,. känns inte som om det var ett år sen sist iaf"!. jaja nu ska jag fixa mig och dra mig mot bussen!... Puss allihopa!

Likes

Comments

hej allihopa,, denna helgen blev ju inte som planerad :( hade ju viljat festa i helgen , men nej! ;P orka gå till skolan i morgon :P usch! meeeen ! Äh ja vet inte va jag ska skriva! ;D PUSSSSSSSSS Älskar dig! Kipp

Likes

Comments

Ja du ;D längtar bort till sommaren nu! är så himla trött på detta väder. om det bara kunde renga slut nån gång, det var ju så himla varmt för några dagar sen, så tror man äntligen att nu är det vår ;D men neej!" Det är iaf snart helg, skall bli skönt att bara kröka sönder hjärnan lite HAHA ;D skoja, sitter å tittar på min nya tatto nu, är faktiskt helnöjd, men det är så svullet fortfarande, meen jag får skylla mkg själv ;D Jaja om 4 timmar så kommer äntligenmin älskling hit! saknat dig så mycke faktiskt, fast att det bara har gått 2 dagar! , Aja! Ha det så fint alla underbara människor [L] Puss puss ;D

Likes

Comments