Tjo!

idag hade jag tänkt att prata om kokoro connect. Jag gillar denna animen lite men det är långt ifrån min favorit. Jag tipsar den men jag tror inte jag ska se om den. Om jag verkligen gillar en anime ser jag om den några gånger. men det kommer inte henda med denna animen. Är det bara jag som gör så eller? Om ni gör likadant eller på något annat sätt kan du skriva i kommentarerna!


Det är en anime som handlar om en kille. Som är i en klubb som har 3 tjej medlemmar 1 till kille i gruppen. Dom har olika problem på grund av att det är en…….. som gör så att dom kommer närmare. under denna tiden får veta hemligheter om varandra. Hemligheterna är bland annat….. det får du veta när du kollar animen!!! :p


jag ger den ⅖ i romance för när dom kommer närmare varandra så kan det komma fram saker och så kan annat hända mellan dom. Jag ger ⅕ för den har inte så bra handling så. Jag hoppas ni mår bra så ses!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hey!

Dag hade jag tänkt att prata om en anime kallad kuzu no honkai. Det är inte direkt den barnvänligaste animen om man säger så. Men handlingen och kärleken är obeskrivligt stark. Man förstår mycket när man bara har kollat första avsnittet. Den är inte utdragen alls. Allt händer så snabbt och så mycket känslor jag hade aldrig trott det animen skulle vara som den var. Jag grät nästan när jag såg den.

Den handlar om en tjej som har blivit kär i sin granne. Dom är som syskon. Han blir sedan hennes lärare men då flörtar han med en anan kvinnlig lärare. Hon blir väldigt ledsen för han vet inte att hon är kär i han. Då mötte hon någon som hon är med som e pojkvän för att glömma sina problem för ett tag. sen så det får du veta när du kollar animen.

Jag ger den 5/5 i romance och ⅗ i handling den var så bra det är bland mina favoriter jag såg den för 2 veckor sedan så. jag tror jag aldrig har sett sådan kärlek förut. Men jag hoppa att du har en bra dag så ses vi i nästa inlägg!!


Likes

Comments

hey!

Idag hade jag tänkt att prata om wolf girl and black prince. Jag såg faktiskt denna animen i fredags. Jag har även läst mangan jag gillar dock mangan och animen lika mycke. Så jag rekommenderar inget mer än det andra. Jag gillar killar som inte är så känsliga och har svårt att förmedla sina känslor.

Den handlar om en tjej som precis har börjat i högstadiet. Hon har aldrig haft en pojkvän men säger till sina klasskamrater att hon har en. Hon tar en bild på en kille i stan och säger att det är sin pojkvän. Sen visar det sej att dom går i samma skola. Hon pratar med honom och dom gör en dill. Om att oooooo det får du veta i animen eller mangan!

Jag ger den ⅗ i romance och ⅖ i handling för det var inte direkt en handling enligt mig mer en romance. Jag gav den 3 i romance för känslorna i animen. Man känner verkligen känslorna. Men jag hoppas att du har en bra dag så ses vi snart!


Likes

Comments

hey!

Idag hade jag tänkt att presentera soul eater. Den är väldigt bra anime. Men den är dock inte direkt en romance anime. Den handlar mer om vänskap och band mellan personer.

I denna världen dom i animen lever i så är visa föda som vapen och andra som vanliga människor. Om man är född som vapen kan man förvandla sig till ett vapen eller en kroppsdel till en bit av ett vapen till exempel benen eller armarna. Om man är ett vapen så får man gå i en speciell skola. Som även är för master som också går på skolan. Alla kan anmäla sig men alla kommer inte in om man anmäler sig som master.

När man kommer dit väljer man partner. För att bli bättre så dödar dom onda personer och äter deras onda själar. Om dom är onda har dom röda själar om dom är goda blå. Huvudpersonerna är Maka och Soul. Maka är Souls master så soul är ett vapen.

Jag ger den ⅗ i handling. hoppas du har en bra dag!


Likes

Comments

Hi!

Idag hade jag tänkt att prata om lovely complex. Det är en romance anime och den är väldigt bra. Det är som 2 karaktärer är perfekta för varandra. En soulmate jag har ingen soulmate men jag skulle gärna vilja ha en. jag vet dock inte hur min soulmate skulle va. Om du har en soulmate eller vet vilken typ av soulmate du vill ha. Så kan du skriva hur din soulmate är eller vad du känner för den. Eller hur det är att ha en.

Tillbaka till Lovely complex. Det handlar om en tjej. Som är lång och smal. Hon är bland dom längsta i sin klas. Hon möter en kille dom bestämmer sig att dom ska dejta varandras vänner. Men då….. Det får du veta när du kollar animen ;P

Jag ger den ⅗ i romance ⅖ i handling hoppas du tar upp mina tips och ses vi i nästa inlägg.hohoho
Likes

Comments

hai!!

Idag så hade jag tänkt att prata om dance with devils. Det är en väldigt bra anime. Men jag gillar typ aldrig den karaktären hon väljer att bli kär i. Jag gillar alltid den hon har Holt på med och sen INTE BLIR TILLSAMMANS MED aaa ja det hände i animen men. Blir så irriterad men annars är animen väldigt bra. Om du ha set en kan du kommentera vilken kille du tyket hon ska bli kär i.

Den handlar om en tjej. Som har mycket hemligheter i sin familj en dag blir hon upp kallad till 4 personer som håller i skolan. Så dom säjer något och sen försvinner någon eller något. Som hon letar efter med hohoho jag kommer inte spoila.

men jag ger den 2/5 i romance och sen "/5 i handling den var sådär så sååå ja

om ni undrar något så kommentera eller om ni har någon speciell an anime eller någon anime som ni vill ska likna så ses vi i nesta inlägg glöm inte love anime!!!!Likes

Comments

hai!

Idag hade jag tänkt att ta upp det svarta spel kortet ooooooo jag hade tänkt att prata om sukitte li na yo. Det är en väldigt känd romance anime som jag rekommenderar. Helt ärligt älskar!! Det känns inte som den inte är som alla animes. Eller filmer även serier. Den ger mig den mörka sidan av mig själv. Hon är väldigt instängd även inte uppän på något set lever jag mig in i henne. Hon påminner mig om mig själv förut.

Den handlar om en tjej som har blivit utstöt och inte litar på någon. Hon vill vara så långt ifrån alla. men en dag så föll hon för en kille men hon tror att han gillar all tjejer så hon blir.........jag tycker hennes tankar är så djupa. hon tänker så mycket hon ved dock inte hur hon ska bete sig

jag ger den 3/5 i ronance ganska bra för jag är kräsen. en ger jag den 3/5 i handling allt är typ bra så jag kan inte sluta gilla den aaaaaa

hoppas du tar upp mina tip o du kommer att se den kan du skriva hur du känner eller om du redan har set den. Hoppas du har det bra så ses vi i nästa inlägg. bye byeLikes

Comments

Yooo sup!

Idag hade jag tänkt att prata om kimi ni todoke. Det är en romance anime som jag gillar men den är inte min favorit men den är dock väldigt bra. Men jag gillar inte killen i det. Han är inte min typ av kille min typ är mer. En kille som inte visar sina känslor. Men är väldigt tanke sprid. Även kanske en yandere eller en kille som är väldigt kawaii. Men det är troligen kanske inte din......... kommentera vilken typ du har. Eller om du är kille komentera din typ av tjej :)

Men tillbaka till kimi no todoke. Den handlar om en tjej som är utstöt men sen blir vän med en av dom populär killarna. sen även får några vänner. Med dom händer en masa saker med dom. Hon börgar bli mindre utstöt och sen...... det får du veta när du kollar på den. hohoho

jag ger den 4/5 i romance men !/5 i handling såå. kommentera om du undrar något eller vill ha e strås anime.


.

Likes

Comments

haiii yooo!

Idag är jag till back med en ny anime. Det heter "kono bijutsubu ni wa mondai ga aru" det är ett långt namn jag vet. Du kan kopiera om du ska se den. den har 12 avsnitt. 

det kens inte som den tog slut när den gjorde jag är inte ens säker om det är en romance anime eller inte. jag har inte hittat handlingen enligt mig så slutade mitt i.

Den handlar om en tjej i en art klubb som blir kär i en kille som är där. Som inte gillar vekliga 3D tjejer, han gillar 2D tjejer kawaii manga tjejer. Mycket saker händer men det kenns fortfarande inte om det är en romance anime att den ska sluta där. 

men jag ger den 3/5 i romance och 1/5 i handling alltså inte min typ men hoppas att du tar upp mina tips. Så ses vi snart kontakta mig om det skulle vara något :) eller någon anime du vill ha. bye bye!!!!!!!!!!!!!!


Likes

Comments

yooooo!

Det är jag igen! Idag hade jag tänkt att skriva om Ao haru ride. Det är en romance anime som jag älskar! Även jag rekommenderar. Det finns dock ett problem.....

Det finns bara 12 avsnitt av anime..... Men det finns en manga med dom sista avsnitten. Men det känns som det är väldigt utdragen. Om du inte gillar det utdragna animes så rekommenderar jag inte att kolla in mangan.

Handlingen är att det är en tjej som lär känna en kille. Sen blir dom kära. Han sluta i skolan och dom ser inte varandra. Sen möter hon honom igen och dom är båda väldigt annorlunda men dom gör vad??? Det får du veta i aimen hohoho Fräste den första bilden du ser är när dom är mindre men den andra är när dom är äldre.

Jag ger den 5/5 i romance topp betyg för det är bland dom bästa. Handlingen ger jag 2/5 ganska bra för att vara mig haha. hoppas du tar upp mina tips så ses vi!!!

Skriv i kommentarerna om ni undrar något eller söker efter någon speciell anime!! Bye Bye


Likes

Comments