Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Vilken lördag

Idag vaknade jag av att jag hörde Wilton i vardagsrummet ropa ”varseeegooda”. Mattias möttes av Wilton som satt med en kakburk i soffan och väntade ivrigt på att vi skulle komma, haha. Klockan var alltså 06.00 och vi hade glömt en kakburk på bordet från kvällen innan. Vidar och jag somnade om ett litet tag och vaknade en timme senare av att Wilton och Mattias stod och bakade bröd.

Vi lekte hinderbana hela morgonen och så fick vi ett snabbt fikabesök av svärmor och Håkan och sedan åkte vi mot Valbo. Brors och Felicia mötte upp oss där och efter lite shopping åkte vi till Högbo för att hälsa på pappa och Maria som stod där med sin husvagn. Vi tog en promenad i vackra Högbo och så avslutade vi med en glass innan vi åkte hemåt igen. När barnen hade somnat för natten så körde vi filmmys med chips och dipp.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar