Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Syskonfredag

I fredags åkte vi mot Östhammar så fort vi vaknade. När vi kom fram rullade även brors och Felicia in på uppfarten, så mysigt. Det blev alltså en riktig syskon-dag (vi saknar dig hela tiden Jopplas och alltid massa extra när vi ses allihopa!). Evelina hade fixat en riktigt hotellfrukost som vi åt innan vi drog på oss kläder och gick ut på promenad. Det blev ett stopp vid lekplatsen så att barnen (läs vi vuxna) fick leka av sig. Brors bjöd på glass som vi njöt av i solen innan vi gick hemåt. Hur underbart är det inte att vi har hela våren/sommaren framför oss.
På kvällen fick barnen äta middag före oss, så gick vi och la dem. Efter det åt vi grillat och fick njuta av en hel middag bara vi vuxna. Vi fick alltså äta varm mat och prata i lugn och ro, det händer inte ofta nuförtiden. Vi fikade efter maten och då passade vi på att fira världens bästa brors som fyllt 25 år. Efter det kollade vi tv innan vi allihopa sov kvar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar