Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Så kom vintern, men nu?

Inatt hade vi en rätt trasslig natt. Wilton vaknade och hade troligtvis drömt något, så han hade svårt att somna om och Vidar sov väldigt oroligt hela natten. Vi misstänker att det är hans tänder som håller på att spricka igenom. Så ja det var då ingen skönhetssömn man fick inatt, men det har vi inte varit bortskämda med på länge så man börjar bli van (läs längta ihjäl oss efter att få sova).
Vi vaknade i alla fall till ett vitt Furuvik imorse, så efter frukosten gav vi oss ut för att hinna leka lite i snön. Det smälte nämligen bort rätt snabbt, men vi hann göra en liten snögubbe i alla fall. Idag har Wilton inte riktigt varit sig lik. Han har varit rätt gnällig och så mest hela dagen. Det är inte ofta man ser honom så, utan han är näst intill alltid glad och nöjd. Men idag har jag minsann fått ta många djupa andetag... Allt blev dock förlåtet ikväll när jag skulle lägga Wilton. Vi låg och pratade och gick igenom dagen som vi alltid gör och mitt i pratet så kollade han på mig och sa ”Dutte (Wilton) älska mamma”. Älskade lilla barn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar