Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Min SuperEvis

Jag blir så glad av alla studentflak och alla som tagit studenten/examen.
Det finns en person som tagit sin examen, som jag är extra glad och stolt över, min syster. Hon är färdig mäklare och ekonom.
Bara det är så stort, men detta har hon dessutom pluggat under tiden hon varit riktigt sjuk. Sjukskriven på heltid med diagnosen endometrios och kronisk smärta (bl.a).
Hon lever hela tiden med vidrig smärta och går på otroligt starka tabletter för att klara av dagarna. Detta gör att hon många gånger bara kan ligga i ett varmt bad pga smärtan. För att inte tala om alla de långa perioder hon legat inlagd på sjukhus...
Om ni bara kunde förstå hur stolt jag är över henne. Att klara detta trots allt runtomkring henne... Min SuperEvis!

Hon fick sin examen för ett tag sedan, men jag vill verkligen passa på att hylla henne här! Hon är otrolig och är en person som jag dagligen ser upp till.
Jag tror och hoppas att du en dag kommer bli bättre. Så du kan få börja jobba, göra det du vill igen och få ditt liv "tillbaka".

Stort grattis min älskade kämpe som verkligen visar att allt är möjligt. Så länge viljan finns där och man är beredd att kämpa.
Love you❤️

Jättegammal och suddig bild, men jag älskar den!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar