I eftermiddags gjorde vi oss redo för att åka och kolla på brors seriepremiär. Det blev en riktigt spännande match som avslutades med straffar, där brors fick gå in och sätta det avgörande skottet. Så roligt och man blir ju så stolt. Barnen var världens bästa hejarklack och de blev så glada när de fick krama om morbror efter matchen. Vilken perfekt hockeysöndag.

Gillar

Kommentarer

Igår hade vi en så mysig lördag. Vi åt helgfrukost, slappade på förmiddagen hemma, sedan åkte vi till stan för att köpa lite grejer till utbyggnaden och så åkte vi och köpte lördagsgotta i godisbutiken vid Gävle bro (bästa godisstället i stan!). När vi kom hem igen lagade vi middag och jag fick riktig helgfeeling. Jag tände ljus i vardagsrummet, Vidar låg och sov i sin korg och Mattias och Wilton lagade mat och skrattade högt i köket. Då fick jag ett sånt där lyckorus i hela kroppen. Jisses vad jag är tacksam för allt i mitt liv. Jag har världens finaste familj, två helt perfekta söner som jag ska få följa hela livet och min älskade Mattias som jag ska få dela allt detta med. Ja jag har verkligen så mycket att vara tacksam för! När Wilton somnade för kvällen så intog vi andra tre soffan.

Gillar

Kommentarer

Tidigare i veckan fick vi ett väldigt roligt paket på posten. Mattias och jag hade nämligen beställt ett par snickarbyxor till Wilton. Jag har nog aldrig sett Wilton så stolt som när han fick syn på dessa i paket. Han sträckte direkt ut benen för att trä på byxorna och sen gick han runt i dem resten av kvällen. Hammaren i ena handen och ett tumstock i andra handen. Behöver jag ens säga att snickarna som jobbar hos oss helt klart är Wiltons stora idoler just nu. Som han ska få greja i utbyggnaden när det är dags för oss att ta över och börja måla och fixa där ute. Det är klart man ska ha egna snickarbyxor då.

Gillar

Kommentarer