Välkommer till min blogg

Jag har inte kunnat uppdatera mitt blog under sommaren för att jag har rest till mitt hemland i juli och jag kom tillbka den 16 augusti. Hur var min sommar lov? hur var det i mitt hemland (Elfenbenskuten). Det var så längre sen jag reste till mitt hemland så den dagen jag kom fram, det kände som att jag kom tillbaka i tider. Allt var så annorlunda och det var en stort skillnad mellan Sverige och Elfenbenskuten. Sverige är så väldigt lugnt land men Elfenbenskuten är inte allts lugnt. Vad menar jag med inte lugnt? att man hör musik hela tiden, man hör människor som festa och har kul. Mina kusiner gilla att festa så de tog mig och min syster ut till nattklubb, vi dansade och hade jävlig kul. Nattklubb i Elfenbenskuten är väldest bästa som finns, man får festa dansa hur längre man vill man får har musik från vilken tid man vill till på morgonen (liksom de bryr sig inte om tider de bara fortsätter har fest) det inte som Sverige man måste sänka volumen från kl 10 eller 11 på natten. I mitt hemland (Elfenbenskuten) när kl är 10 eller 11 det är då festen börja och de höjer volumen som fan! Man har ALDRIG tråkigt där. Vi ville inte komma tillbaka hem för det var så jävla kul och vi ville bara fortsätta dansa och festa. Att gå på strand och har kul det var det bästa som finns, ingenting är roiligaste än att har fest på strand. Vi hade alltid kul under 1 månad och 9 dagar. Vi hade alltid kul de här dagarna. Jag ville inte komma tillbaka till Sverige för att det var så himla kul. Men om några år efter studenten, jag ska resa dit igen med mina systrar och kanske min pojkvän, detta kommer bli bästa semester nånsin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har faktisk längtar efter sommar så mycket! trött på vinter! trött på kallt väder osv.. men jag vet att de kommer tillbaka varje år #slap. Men iallafall sommar är min favorit årstid, jag älskar sommar för att det är skönt väder hela tiden man kan bada hela tiden, festa med kompisar, ta fina bilder ute, har fina kläder på sig och träffa nya människor. Det är bästa som finns. Man är alltid ute och njuta av solen, man vill bara att det ska stanna så för evigt men nej #slap igen...

I mitt hemland det är alltid sommar (ja det är regnar då och då men mest sommar ;) ), Det är alltid skönt väder och det är väldigt varm. Man har alltid sommar kläder på sig och gå på strangen och har kul, jag bara älskar det!

Glad sommar till er alla!

Likes

Comments

Mitt problem på jorden är människor som är falska. Alltså för mig, de förtjärna ingenting. Falska människor för mig är de som har 2 ansiktet. De säger inte samma sak till andra, även om de gör det, de ändra lite av det de sa, och människor tror på dem. Jag har haft falska vänner, och för att vinna över dem, man måste vara dubbelt så smart än dem. Ingen tycker om falska människor. När någon ljuger till mig, jag vet redan att den personer ljuger. Jag vet inte hur men jag får direkt en känsla av att han/hon ljuger till mig. För att inte visa han/hon att jag vet att han/hon ljuger till mig, jag spela dum framför han/hon och om han/hon inte märket att jag spela dum framför honom/henne då är han/hon mer dummaste än jag trodde. Jag gilla att reta de som är falska. Ibland jag vill visa dem att jag är inte dum än de tror utan jag vill visa dem hur dum dem själv är.


För mig när någon är falsk betyder att hon/han vill har någonting som hen inte kan får. Varför behöver man vara falsk för att kunna får den man vill? är det inte bättre att vara ärligt mot sig själv att säga sanning och sen gå vidare. Varför blir du falsk för att kunna göra ditt liv bättre?, tvärtom ditt liv kommer blir ännu bättre om du fortsätter med: ärliga ord, ärliga leenden och ärliga karaktär. Att vara falsk kommer inte nå dig till den du vill utan till den du inte vill har.

Om du fortfarande försöker vara normal, kommer du aldrig veta hur mycket du kan vara fantastisk.

Likes

Comments

Jag vet inte riktig var mitt liv är på väg till, för mycket problem, drama, och kärlek. Vad ska man göra? Man försöker fixa allt samtidig man måste skydda sina känslor. Mitt liv är fullt av små problem som man inte kan fixa den. Ibland orka jag inte ibland måste jag kämpa för att inte förlora. Jag vill kunna glömma allt som har hänt förut allt som har sårad mig, allt som krossade mig, allt saker som jag inte kunde klara mig i.
Jag vill leva igen som förut där jag hade ingen drama i mitt liv inga problem, där jag hade bara min huvud på skolan och ingenting annat. Men jag vill har kvar de som jag älskar. Jag vill aldrig lämnat dem eller sårad dem, jag ska vara här och skydda dem vad än som händer.

Likes

Comments