Woop woop ;)

Ligger hemma i sängen och myser framför datorn, ska snart ta och läsa lite innan jag somnar men slänger in ett snabb blogg inlägg innan det :)

 Jobbat 12-00 idag och lyckades bränna handen mitt under service :( Satan vad det har/gör ont, brände mig typ vid 17 snåret nånting, och fortsätta köra ut mat efter det var riktigt tungt eftersom att jag brände höger hand och det är den som är min dominanta hand. Visst det gick men svor en hel del och vart nog ganska grumpy mot alla :/  Så kom jag ju på mig själv efter ca en timme att jag har ju en kylkräm/burn aid i väskan (kände mig otroligt smart, eller så inte!) så efter det gick det lite lättare att jobba, men har fortfarande ont!! :'( Får hoppas på att det är bättre imorgon ..

Ledig imorgon ^^ Wiie ;) SOVMORGON!!  Ska ta det så lugnt imorgon och kanske en utgång under kvällen ;) Kan nästan inte bli bättre :) Fast hade ju alltid vart bättre om man hade någon att mysa med :/  Aja, 4ever a stone ^^ 

Nä slänger in en bild och gräver fram min bok från väskan ;)

G´najt everyone <3

OverAndOut//Zitan 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yey.. Nu kommer jag vara ledig några dagar ^^

Trivs som fasiken på mitt nya jobb, gillar mina nya kollegor och diggar arbetstiderna (Nattuggla4Life) ^^.. Fast det är brutala pass ibland så har man roligt och man får många skratt och man går från jobbet med ett stort leende på läpparna.. så som det ska vara :)

 

I Like you.. A lot.. :/ 

 

OverAndOut//Zitan

 Likes

Comments

 

Woop woop...  Länge sen man skrev nånting här :)

Helgens jobb är nu avklarat, har jobbat fredag 10-24, lördag 10-24 och idag 11-23.. Så kort och gott har jag alltså 40 timmar på jobbet denna helg :)  Men nu är man ledig till på onsdag, ska bli så skönt och få lite tid hemma :)

 

Är så jävla taggad inför hösten ;) Ska sluta röka och börja träna, få regelbunden tid på måltider och även ta bort allt socker :) Nu är det dags att få tillbaka min kropp ;) 

Har fått bra ordning i lägenheten och många ideer om vad som ska fixas och hur vi vill ha de :) Trivs som fisken i vattnet, men har inte hunnit vara hemma mycket på senare tid :/ har jobbat som ett psyk.. Men det sitter fint sen i börsen :)

 

She can fuck you good, but i can fuck you better..

OverAndOut//Zitan

 


Likes

Comments

 

Woop - Woop... Trött, sliten och kan inte somna... Typiskt :(

Många tankar som snurrar runt och små saker kvar att fixa, men som sagt det mesta har löst sig.

Det är bara att kämpa på.. Efter regn kommer solsken..

Nä fan krypa ner i sängen och förhoppningsvis så somnar man snart... :)

G´najt

OverAndOut//Zitan

Likes

Comments

 

Ojoj..  Var ett tag sen man ramlade in här och blogga.. ;) Men men har haft galet mycket att göra, jobb varvat med skola. Sjukhus, flytt och tjorv, Men det ska ju inte vara lätt när det är svårt. Allt har dock börjat lösa sig :)

Jag är så otroligt glad för mina vänner och min familj, Tack för att ni finns och att ni stöttat mig genom allt detta som har varit. Jag hade aldrig tagit mig igenom detta utan er!

  Så.. då är ju frågan vart har lilla jag flyttat!? Det kommer vara hemlighets stämplat ett tag framöver. Tills jag får igenom vissa grejer, och när allt annat har kommit på plats. Det är bäst så för både mig och mina katter.

Nä sova typ till en film, har massa ärenden och saker att ringa/ta kontakt med imorgon :)

Gnajt everyone..;)

OverAndOut//Zitan

Likes

Comments

Äntligen har julen varit.. Fattar inte hur folk orkar hetsa upp sig, springa på stan i sista minuten för att köpa julklappar osv.. Har total vägrat detta år att köpa julklappar, jag har inte pallat trängas med halva Gbg för att gå runt i butiker och kolla på en massa grejer som man inte ens vet om det blir bra eller inte.. Uhh, det enda jag känner att jag har lite ågren för är att jag inte köpte till mina syskon, men men det är ju jul nästa år också..

Shit vad jag är less på alla på Facebook, alla statusar om pepparkaksgubbar, rasister, Disney's val att klippa i Kalles jul, upplopp i Gbg, jordens undergång och ja massa annat Shit... Fuck vad ni måste ha tråkiga liv!!

Nä, ska ta och rulla in mig i täcket, gör en bättre uppdatering imorgon när jag sitter framför datorn ist..

OverAndOut//Zitan

Likes

Comments

Jaa.. Här hos mig har det inte hänt allt för mkt, skrivit på min fördjupningsuppgift, klippt mig lite, läst en massa jävla recept, tagit på mig att göra tårtor till lördag den 11/11. Ska visa upp mina idéer imorgon :) det är två pojkar som ska döpas varav den ena är min lillebror, så kom nog på den mest brillianta idéen jag någonsin har haft ^_^ (eller så inte!) men tänkte (om dom går med på det!) göra två tårtor en till G och en till L. G gillar fotboll, så till han hade jag velat göra en "grön" tårta med fotbollar på och kanske ett mål. Får se hur det går med det sistnämnda men har en ganska bra plan på hur man skulle kunna göra för att det ska hålla.. Tänkte att hans namn är skrivet med hjälp av bollarna. Till L hade jag tänkt en baby blå Eller vit tårta, med klossar, som bokstaverar han namn, en kanin + morötter eller en björn + filt.. Ska se om jag lyckas ta mig till panduro, tror dom har sockermassa.. I hope!! Annars måste jag göra egen.. -_- sen så skrev jag bara upp vilka fyllningar/smörkrämer det fanns.. Tänkte också höra med G om han vill ha chokladbottnar eller vanlig sockerkaksbotten så gör jag den andra i den andra så att säga;) "om ni nu fattar vad jag menar" ;)

Aja.. Ska fortsätta läsa lite och kanske skriva nån sida eller två på uppgiften :)

OverAndOut//Zitan

Likes

Comments

Skönt med lite ledighet, hinner man få saker gjort hemma :) så idag har lilla jag läst lite om populärdieter, functional foods, tillsatser, genetik, genmodifikation och allergier + lite annat smått och gott.. Försöker komma fram till vad jag ska ha som fördjupningsuppgifter, men det är inte det lättaste:/ mycket som är intressant och värt att skriva om:)
Sen så har jag städat lite smått, sytt och nu sitter jag och kollar lite avsnitt av Grimm :)
Tänkte fortsätta sy imorgon, städa lite till och kanske ta och rensa bland lite grejer:) och ja påbörja en av fördjupningsuppgifterna, "ska sova på saken och se vilket ämne det blir"..

Huff.. Aja krypa ner sängen;)

OverAndOut//Zitan


Likes

Comments

Aja.. Shit vad less, trött och seg jag är.. Men men 4 timmar är inte nog med sömn.. Fml! :/

Fan vad jag saknar att ha någon att mysa med, någon att kramas med, någon att dela min dag med.. Huff:( ensamheten kryper sig på..

Tänkt väldigt mycket på hur mitt liv har förändrats det senaste året.. Vad jag förlorat men även på vad jag har fått.. Men skulle jag få välja så hade jag gått tillbaka i tiden och stannat klockan.. Bara för ett tag..

Men men ny vecka, nya tag... Livet får vidare och såren man fått läker aldrig helt, vänner man förlorat lämnar stora hål i en, men man kämpar vidare..
OverAndOut//Zitan

Likes

Comments

Lördags underhållning... Fota sig själv upp och ner, i brist på annat vettigt att göra.. ^_^ Eller haha ja jag har lite annat vettigt jag hade kunnat göra men det kändes inte lika roligt som att fota mig själv, kan ju faktiskt plugga till provet i hygien som vi ska ha på tisdag, typ 70 sidor att läsa eller typ städa ur min garderob eller ja rensa upp lite här hemma ;p men ni hör ju själva hur tråkigt det låter;)
Happ.. Har inte hänt så jäkla mkt sen jag skrev sist, skolan tar typ upp all min tid:/ men var faktiskt ut förra fredagen med en klasskompis :) är en aning sugen på han;) försöker flörta lite med han men det verkar inte som att det går allt för bra:/ sen så blir jag galet nervös runt han:$ har inte hänt på länge att jag har blivit nervös inför en kille.. Gahh!! Lust att slå mig själv i pannan varenda gång det händer att jag får tunghäfta, jag om någon brukar alltid vara snabb och svara tillbaka och kan dessutom vara en aning kaxig men det funkar fan inte runt denna kille.. Fml!! men men ny vecka kommer och nya möjligheter! Och jag hoppas på att nervositeten släpper så jag blir mer mig själv.. Haha;)
Nä fortsätta lyssna rammstien, lägga in lite ny musik på mobilen och ja vem vet vad som händer ;)
OverAndOut//Zitan

Likes

Comments


Better Blogging Nouw