Allmänt

Hej alla bloggisar!

När jag flyttade min blogg från privat webbplats till Nouw hade jag förhoppningar om utveckling för min blogg. Det har tyvärr visat sig bli tvärtom. Jag har nu fått rådet att gå tillbaka till min egen plats igen där jag har större möjligheter att utveckla min blogg. Jag tänker lyssna på det rådet.

Så under kommande vecka är jag tillbaka och bloggar från https://stylebytinag.se/blogg/

Förstås blir jag glad om du/ni hänger med dit och loggar in som prenumerant eller bara kikar in och läser mina blogginlägg där.

Även om det blir lite extra jobb med att flytta bloggen hit och dit så är jag ändå glad att jag provade, annars hade jag inte vetat skillnaden.

Vi ses på https://stylebytinag.se/blogg/ nästa gång.

Kram kram Tina G


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Julkänsla!

I år får julmarknaden i Sölvesborg högsta poäng av mig. Tidigare år har jag inte upplevt det lika mysigt och välarrangerat som i år. Seriösa, tidsenliga, genuina utställare. Med så mycket fint att titta på det var hantverk av alla slag, ostar, marmelader, bröd, spettekaka, fårskinnsfällar, handgjorda tomtar och änglar av fårull och granris osv. Så så fint!

Med andra ord en mysig eftermiddag med fint sällskap av mannen, systern och svågern,. Lyckades få lite julkänsla trots att det var grått och duggregn.

Med en kram önskar jag er alla en fin första advent

Tina G

#mittsölvesborg

Likes

Comments