Header

- en liten paus.. -

Jag tror det är dags för en liten blogg-paus. Jag har inte haft någon riktig lust att blogga under en period nu och att göra halvdana blogg inlägg är inget jag tycker är speciellt roligt. Sad but true. Hur länge denna paus håller på har jag ingen aning om. Ibland när jag tar pauser så är det ofta det som får mig att komma igång igen, ganska så snabbt. Så vem vet, kanske är jag tillbaka inom bara några dagar.

Puss, S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- London baby -

Jag är sådär lagom sugen på London, as always! Haha :) längtar galet till nästa London trip!

Likes

Comments

- belgisk choklad -

Söndag kväll och jag måste ta tag i lite plugg, när jag egentligen bara vill kolla min serie. Men jag måste bli klar med detta och skicka in inlämningarna. Jag har tagit fram en ask med god belgisk choklad att mumsa på under tiden, det underlättar. ;)

Likes

Comments

- new in -

Jag vill ha sommar, typ nu! Jag vill gå runt i underbara sommar outfits och söta sandaler. Dessa köpte jag i London, jag bara älskar färgen. Love love.

Likes

Comments

- black and pink -

Igår körde jag ett träningspass som jag aldrig gjort tidigare, s*it. Men så himla skönt! Det tog emot och det var ansträngande men för första gången var det riktigt skönt och motivationen sprudlade inom mig. Tidigare har det alltid var skönt efter gymmet.

Jag ska verkligen försöka hålla igång med träningen nu, jag hamnar väldigt ofta i tränings perioder. Oh well, det är så värt ett försök!

Likes

Comments

- livets goda stunder -

En fredagskväll bestående av plugg och mys. Helt perfekt avslut en dag som denna. Jag har tänt massa ljus och krupit ner under täcket, nu är det film dags!

Likes

Comments

- four snapshots -

Jag tänkte börja med att beskriva ipl laser med ett ord; aj! Det kändes rejält mycket, men med tanke på andra smärtor jag genomgått (bröst operationen tex.) så var det något man absolut klarar av. Nästa behandling blir om ca. 6 veckor.

Efter behandlingen gick jag hem till Sonya och väckte henne. Vi gick iväg för att äta lite lunch på ett mysigt cafe och sedan hem till henne igen. Pratade, kollade tv och bara myste.

A good day!

Likes

Comments


Är på väg till min skönhetsbehandling nu och det ska bli så skoj. Har tänkt börja med detta ett bra tag nu så detta känns super skönt. Det jag ska göra är att börja med IPL laser behandlingar. Förstå att till slut slippa raka/epilera/vaxa sig hej vilt, hela tiden. Awesome!

Likes

Comments

Instagram@duvetfiaa


Better Blogging Nouw