Header

Så härliga resultat!

" Åh, härliga lördag! Jag fick till ett grymt träningspass för axlar och triceps, och sen direkt efter hade jag ett pass med en PT-kund som …"

5 saker att göra oftare

" 1. Lita på mig själv som person. 2. Tillåta mig själv att misslyckas. 3. Våga ta konflikter. 4. Tänka på min andning. 5. Ta kontroll över …"

Äntligen, endorfinkick!

" Ouff, det var tufft att ta sig upp ur sängen idag. Jag har årets påsar under ögonen, så nej...bilden här nedanför är inte tagen idag, haha…"

Det är kärlek!

" OBS! Bilden är från igår, jag känner mig inte lika pigg och fräsch idag kan jag lova, haha! Jag trodde faktiskt att jag skulle vakna någor…"

Kramar hjälper alltid

" Tjuuutjuuuu...!!! Någon som vill hoppa på det emotionella hormontåget?? 😉 Igår hände det grejer som rörde om i hela mig. Det var diskussi…"

Lyftarbälte, nödvändigt eller..?

" Jag är helt sluuut i ben- och rumpmuskler! Whoa!! 😳 Ett väldigt bra benpass idag med andra ord. Jag tänkte i det här inlägget skriva lite…"

Det är viktigt att finna glädje på sitt jobb.

" Förutom att det är viktigt att vara nöjd med sig själv är jag en sån person som värderar glädjen till mitt jobb väldigt mycket, men jag må…"

Mina 6 bästa tips för att hålla sig frisk i vinter!

" Det har verkligen blivit vinter igen. Jäklar, jag som började få vårkänslor och grejer häromdagen! Nu längtar jag till sommaren mer än någ…"

Mitt mobilstöd + shape of the day

" Nu ska jag visa er mitt jättesöta mobilstöd! 😍 Två små händer som håller upp den, och man kan lätt justera hur vinklad man vill ha mobile…"

Happy saturday! ❤

Jag tar mig en liten vilodag efter all stress och kaos som varit den senaste veckan. Är visserligen träningssugen, men har träningsvärk i nästan hela kroppen, och jag tror faktiskt att min kropp behöver få återhämta sig just nu. Tänkte istället satsa på lite flexibilitetsrörelser senare, för det är något jag verkligen behöver mer av! Börjar bli så stel. 😳 Och appropå flexibilitet... det är en fitnessutmaning som surrar runt på nätet nu, och som även jag har antagit mig. "Paper pick-up challenge", där man ska plocka upp ett papper från golvet (låter väl inte så svårt?), med munnen, stående på ett ben! 😱 Jag har klarat av level 1, där pappret är vikt och står upp på höjden. Kolla gärna min instagram där jag lagt upp videobevis! 😏 Nästa steg är alltså att klara level 2, där man vänder på pappret så det istället står på bredden och därmed hamnar längre ner....level 3 är sen att pappret ska ligga ner på golvet, men det vågar jag inte ens testa än. En sak i taget. För den här utmaningen krävs corestabilitet, balans, teknik och inte allt för stela leder. 😉

Testa ni också!


Xoxo, Sandora

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt i natten, och jag är fortfarande vaken, dock inte länge till! 😄 Jag råkade fastna lite för en dokumentärserie på det lite mindre seriösa planet... där folk berättar om några pinsamma stunder i sitt liv, som när man kysste någon för första gången, blev förälskad i sin lärare eller när man fick lära sig hur barn blev till. 😝

Jag kan ju ta och berätta om en liten händelse jag minns väldigt väl. Första gången jag hånglade... 😏 Det var sååååå spänt! Jag visste knappt själv hur man gjorde, och det verkade ju vara en så stor grej, med tunga och grejer. Jag var nog ganska småkär i den här killen...han var väldigt rar, en av dom snällaste killarna jag nog hade mött. Vi hade tidigare bara kramats och pussats lätt på munnen, men nu skulle vi ta steget längre, och när vi väl var igång minns jag hur besviken jag blev, och jag tänkte "Är det verkligen såhär man gör?". Jag säger inte att jag var en naturbegåvning, eller så kanske jag var det, jag minns inte riktigt...jag minns bara hur hans spända tunga gick runt som en propeller i min mun. 😱😭 Eftersom jag inte hade gjort detta innan och han verkade vara så säker på det han gjorde hängde ju jag på och lekte propeller jag också. Ett under att vi inte skapade en knut med tungorna. 😂 Jag tror vi aldrig gjorde om det...

Rätt kul serie att kolla på by the way, och den heter "The Mortified Guide". Finns på Netflix ofc! 😉


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

🌟 Broken crayons still colour 🌟

Det här är något jag också måste påminna mig själv om ibland. Du måste inte vara "perfekt" för att skina och lyckas i livet. Det är dina imperfektioner som gör dig vacker och speciell. Vi vill så gärna vara "normala", inte visa oss svaga och sårbara, men våra sprickor kommer alltid finnas där. Jag upplever att varje spricka vi bär med oss i livet, innehåller en erfarenhet som vi kan använda oss av. Mina sprickor, mina erfarenheter gör det inte alltid lätt för mig, men dom har gett mig en förståelse för sorg, känslan av att vara svag och otillräcklig. Jag kan förstå andra personer med liknande sprickor mer. Jag har gått genom eld, jag känner till smärtan, och därför tror jag att många som går genom liknande, kan känna tillit till mig. Jag får ofta höra att jag är väldigt ödmjuk som person, och det är jag... dels tror jag det kommer ifrån mamma, som var väldigt ödmjuk hon med, men också tror jag det har och göra med att jag har förståelse för hur krossade personer kan känna sig utan att visa det.

Jag vill berätta en sak som jag hållit hemligt i flera år. För ett par år sen, när jag var i en svacka funderade jag mycket över mitt värde. Jag kände inte att jag hade något att tillföra till världen, att jag bara gick här och tog onödig plats. Jag funderade över vad jag skulle göra med mitt liv...hur skulle jag lyckas någonstans? Otillräcklighet. Inte värd något. Inte tillräckligt duktig på någonting. Såna tankar gick runt i huvudet, och jag började tillslut fundera på om jag skulle ge upp min värdighet helt och hållet, och börja jobba som prostituerad. Det verkade så mycket enklare...ge upp alla försök att hitta min värdighet och istället hitta lycka i materiella ting.

Om du känner igen dig. Håll ut. Ta hjälp, och våga inse att du är viktigare än du tror. Du är inte ensam.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Men alltså... jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget på ett bra sätt, jag är fortfarande lite halvt mållös. Min dag igår började kaotiskt rent ut sagt, och jag stod sen på jobbet hela kvällen med en spänningshuvudvärk och bara längtade hem. Det var även den mest romantiska dagen på året och jag hade inte ens hunnit träffa Ahmad på hela dagen, så att få komma hem till en liten valentine's puss kändes stort för mig. När jag dock klev innanför dörren förväntade jag mig att han skulle ligga i sängen och halvsova, för han hade messat med mig under kvällen och sagt att han nog inte skulle vara vaken när jag kom hem, men han hade ju lurat mig totalt! Istället klev jag in till ett rum med en massa tända ljus, choklad, vin, en ros och Chris Medinas låt "What are words". ❤ Världens finaste kille som tydligen har planerat det här i en vecka!! Poof! Så försvann dessutom min spänningshuvudvärk så fort han höll mig i sina armar! 😲 Det här var nog exakt vad jag behövde. Känner mig så blessed...


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Happy Valentine's! ❤ Två fantastiska dagar på raken, är det inte underbart? 😊 Jag vet att många tycker den här dagen är onödig, fånig och helt enkelt dum...men jag håller så inte med! Det är ju självklart att man ska visa kärlek varje dag, och det gör jag i alla fall på olika sätt...men en speciell dag i kärlekens tecken kan väl ändå inte vara negativt. Med tanke på allt som pågår i världen med alla krig och katastrofer menar jag. Att gå och bli sur för den här dagen, för att man anser att man borde sprida kärlek varje dag istället, anser jag bara vara ...fel... för även om världen skulle se bättre ut och även om alla skulle ge rosor till varandra varje dag, så skulle det här ändå vara en bra dag! Man kan inte få nog av kärlek, och vi måste se på verkligheten... verkligheten är inte så fantastisk som vi vill, tråkigt nog. Den är hemsk! Men den skulle inte bli bättre av att ta bort den här dagen. Vill man inte fira så måste man ju så klart inte, och det är ju rätt fantastiskt det också. Man har ju ett eget val. Man slösar dock energi på att bli butter och irriterad. 😊 Jag förstår dock om man kanske har blivit påverkad negativt...så som jag blev för julen i några år. Jag hatade julen. Men det var ju inte just julen i sig jag hatade, det var minnen från en jul och vinter som satt inprintat i min hjärna, minnen jag inte ville ha.
Jag hoppas jag inte trampar folk på tårna här. Kärlek till alla! 💗

Jag hinner dock inte njuta så mycket av den här dagen, då jag far omkring som en virvelvind, från ett möte till det andra. Jag är inte ens hemma nu i skrivande stund, och sen ikväll ska jag som sagt jobba fram till 22. Jag får sprida min kärlek till alla kunder istället. 😉


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Happy fat tuesday, folks! 😍 Det här är seriöst en av de bästa dagarna på hela året, snälla säg att ni håller med!? 😉 Det här är verkligen min stora svaghet, och jag börjar nästan alltid skratta åt mig själv när jag ska plocka ut dem. Jag ser när andra plockar åt sig semlor, snabbt och enkelt, och så kommer jag och ska stå där i 5 minuter för att hitta dom bästa. Jag blir dock alltid besviken...varför så lite grädde?? Det ska vara mycket mer! Lager på lager, tack! 😍 Det heter ju fettisdagen av en anledning... right?

Min dag har för övrigt varit...halvt kaotisk. Den blev inte alls som jag hade planerat, och jag hann inte få in någon träning över huvud taget. Det börjar verkligen kännas i det mentala... Morgondagen verkar bli hektisk också, då jag först ska på möte och sen jobba hela kvällen. 😌 Keep smilin', girl!


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Så länge som jag nu har gått och ifrågasatt mig själv och min förmåga. Så mycket tankar som flugit genom mitt huvud, frågor om jag verkligen kommer lyckas. Idag har jag bevisat för mig själv att jag kan! Jag har passerat en milstolpe, och en av de viktigaste dessutom. 😌 Yay me! Jag kunde dock inte ha gjort det utan mina fantastiska kollegor som har pushat, stöttat och motiverat mig. Varje gång jag blivit osäker har dom lyft upp mig, och jag bara hoppas att jag kan återgälda dem på något sätt. 💗 Imorgon tänker jag däremot fira med semla, eftersom det är fettisdagen och allt... 😉

Nu ska jag sätta mig och förbereda morgondagens PT-träning, samt förbereda ett annat projekt som jag fått äran att göra. Jag berättar mer om det projektet sen, när det är klart! 😃


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Sundayfeels.... ❤

Jag har precis unnat mig avokado- och äggmackor som mitt postworkout-meal. 😍 Jag börjar fundera på om jag någonsin kommer tröttna på det...jag hoppas verkligen inte det, men risken finns ju alltid eftersom jag äter det åtminstone 1 gång om dagen. 😳 Kan ni klandra mig dock?? Det är ju så förbannat jäkla gott! Ni vet den där känslan man får när man blir riktigt sugen på godis, chips eller pizza...och man vet att ikväll ska jag äta det, ikväll händer det folks! Jag ska njuta av varenda tugga, och man börjar nästan dregla lite smått. Så känner jag varje dag när jag tänker att jag ska äta dom här mackorna. Tacka vet jag för att det är nyttigt! 😁

Jag ska planera lite för kommande vecka nu. Har en del möten och massa smågrejer att ha koll på. Jag har fortfarande inte köpt mig någon riktig kalender, och jag börjar undra varför. Mobilen funkar ju, men det känns så mycket lättare att ha det framför sig på papper, i en bok, en riktig kalender. Känns mer strukturerat. Varje vecka tänker jag att jag ska köpa en kalender, men det händer aldrig. Med andra ord...att köpa en kalender för att lättare kunna planera mina veckor är en del av min planering för veckan. 👍


Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Jag missade att tända ljus för mamma igår, trots att jag hade gått och tänkt på det hela veckan. Igår var det nämligen hela 5 år sen hon försvann för gott. 5 år!! Hur har det kunnat gå så lång tid? Jag känner mig verkligen förvirrad när jag tänker på det... det känns ju fortfarande som igår vissa stunder.
Har kommit på mig själv flera gånger med att fundera över om hon hade varit stolt över mig idag. Eller, det vet jag ju att hon hade varit...hon hade varit stolt över mig oavsett vart i livet jag stod, hon var alltid så ömsint.
Jag har funderat mer och mer på att ta kontakt med något bra medium, något jag inte pratat högt om inför sambon, eftersom han verkligen inte tror på sånt. Men om jag skulle göra detta, skulle jag boka tid genom att ringa från dolt nummer och jag skulle bara säga mitt förnamn, av den anledning att jag vet att det finns många skojare där ute, och jag vill vara helt säker på att man inte söker upp information om mig som kan användas för att övertyga mig om att det som sägs och sker är sant. Då är bara frågan...finns det någon som vet om något bra medium i Göteborg?

Xoxo, Sandora

Likes

Comments

Åh, härliga lördag! Jag fick till ett grymt träningspass för axlar och triceps, och sen direkt efter hade jag ett pass med en PT-kund som har fått så härliga resultat! Han sover bättre, han har bättre koll på maten och har därmed fått ordning på magen, mer energi och styrka...shall I go on? 😌 Har verkligen varit jättekul att träna honom, men framför allt att se förändringen som har skett!

Nu är jag hemma och återhämtar mig efter en hektisk vecka. Så skönt att kunna ligga ner och veta att jag inte har något alls planerat för morgondagen. 😍 Jag ligger dock ensam i soffan ikväll, då sambon är ute och ölar lite, men kvalitétstid för sig själv är ju inte alltid fel det heller.


Xoxo, Sandora

Likes

Comments