Men hur ska man kunna förhindra att inte falla för en sån? Man kan nt märka sånt innan på personen eller ? Så de e antingen tur eller otur :( eller? Tack för den fina texten :)

Asså är man inte synsk så går det inte att veta vem personen under skinnet verkligen är. Jag är en äkta person som gått genom mörka stigar och alltid träffat på s.k änglar på vägen som egentligen vart lockande demoner. Nu snackar jag om "vänner", man har trott så höga tankar om dem men förr eller senare så slår sanningen en i ansiktet när man matas med kniv efter kniv i ryggen. Så det é som du säger, det é antingen otur eller tur. Grejen är man vet aldrig hur en person är innan man lär känna personen på riktigt. Man kan märka hur en person blir. Är du typ tillsammans med en dude som är jätte gullig i början,men plötsligt börjar få skumma tankar i din hjärna som att du inte ska ha vänner och bara ha han, så är det en röd flagga.

Men det finns skillnad på när du vet om lite att din "vän" är falsk och han påpekar det men tvingar dig inte till att sluta umgås med henne/honom då vill han bara ditt bästa, men när han börjar snacka om att du ska inte ha vänner för att han t.ex é den enda som kan ställa upp för dig så är det ett tecken på besatthet, han vill ha makten över dig, din hjärna och ditt liv, och det där är en fet varningstecken. Man kan inte hjälpa vem man faller för, men inser man mer och mer att det är ett nytt ansikte man lär känna så ska man fucking ta sig därifrån så fort som möjligt, då vet man att det bara vart på låtsas fram tills nu och det är nu d kommer bli knas på riktigtDet som brudar gör fel oftast är att låta en kille bestämma över en helt och hållet. Jag får typ aggresioner när en tjej säger att hon älskar en kille som behandlar henne som skit. Så många vänner jag haft,som låter sig behandlas värre än fucking mögel men fortsätter att stanna kvar. Det är det VÄRSTA man kan göra mot sig själv. Det är så fucking efterblivet att märka hur dåligt man blir behandlad och hålla käft när du vet att du inte blir behandlad rätt. Vill du inte bli kontrollerad,så ska du woman-the-fuck-up och säga ifrån att detta är ditt liv och ingen annans, för står du inte upp för dig själv redan från början då du märker vilket monster som håller på att poppa fram så kommer han att äta upp din hjärna, din tunga, din styrka, din vilja, din själ, ditt hjärta och dina val. För han kommer tänka det är okej, stampar du inte ner foten tillräckligt hårt så kommer han aldrig förstå att det han gör är fel och han kommer fortsätta leka med dig och slänga runt dig som du vore en docka.
Om this beautiful monster tar ifrån dig allt du vill göra och vänder dig mot alla/alla emot dig så är det illa, och då måste du säga ifrån, du måste kunna prata om du mår dåligt och hjälper det inte att prata och 'this beautiful monster' gör upprepade fuckade misstag gång på gång då kommer han inte att förbättra sig, respektera och älska dig själv tillräckligt för att lämna demonen som lever under huden på en "vacker-människa", för han är ful, han har bara paxxat en lockande kropp och förtrollar dig med hans ögon, han är ute efter att ta ifrån dig precis allt och låter du honom att göra det så kommer han att ta allt tills du har ingenting kvar, tills du försvinner mer och mer och bara är en smula. Behandlar en kille dig illa så älskar han inte dig, rakt av, ber han om ursäkt och gör upprepade misstag så kommer han aldrig att sluta svika dig och förgöra dig. Det är så och är han bara lite kontrollerande nu och du håller käft så kommer han börja kontrollera din själ tills du bara är en robot och följer varje order, du kommer inte längre vara människan du va med känslor och en egen röst, du kommer va en fucking maskin som gör allt för att göra han lycklig(vilket han aldrig verkar bli), han kommer aldrig bli nöjd och du kommer bli så fucking miserable och svag.


Försöker någon sno din vilja, kapa av din tunga, tvinga dig tugga dina ord,och svälja din självrespekt så lämna han snabbt innan du tappar din egna identitet. Det där är ingen kärleksfullt förhållande, det är ett farligt begär och du är offret han slukar.
Så, man kan förhindra en från att inte falla för en sån och det är att inte blunda för alla röda flaggor och att gå en annan väg när du märker att du lär känna en vacker demon i någon du trodde att du kände. Du är på g in i en mörk stig, där mardrömmen kommer forsätta, du måste vakna och inse that you can't love the devil...Cuz he will never love u,his soul is black, full of hatred, jealousy and power, he doesn't give a fuck about your heart, it's your soul he wants. Don't let him take u down with him. It's a one-sided love, n nobody else than u will be destroyed.


Xoxo QueenPsykos

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Better Blogging Nouw